Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit gondolnátok/mondanátok ha ezt mondaná nektek?
Egy olyan srác aki igencsak bejön nektek:
Egyik: "Szerelmes vagyok egy lányba, de már szeretném nagyon elfelejteni"
Másik szitu: "Helyes a barátnőd, hogy is hívják?"
Korotokat is írjátok oda légyszi! Thx.
1. sok sikert drágám! biztos találsz majd olyat aki önként lesz a csaj pótléka miután ezt elmondtad neki.
(és magamban azt gondolnám hogy ezt a barmot! még reklámozza is hogy mindegy neki, ki a csaj csak lyuk legyen)
2. menj oda és kérdezd meg tőle személyesen (és magamban örülnék hogy végre valakinek a barátnőm tetszik, mert nem valami sikeres a fiúknál)
1. Vmi hülye kicsi depis kölyök, ezt miért épp nekem mondja?
2. Kérdezdd meg inkább mástól
mit nem lehet ezen érteni? ha ilyet mond egy pasi, úgy jön ki az egész mintha azt mondaná: á, szerelmes vagyok már nemtom mióta egy csajba de úgyse kaphatom meg. ezért el akarom felejteni és mindegy ki az, de az első szembejövő csaj jó lesz. betegesen vágyom már 1 p.nára, és mindegy, kiére csak ne arra a csajra gondoljak.
na az ilyen rohadt szánalmas, erre reagálnék az alábbi módon. egyébként, gyengébbek kedvéért: igen, gúnyosan írtam, ha azért nem értitek ^.^
1. szitu: Ekkora lúzert!
2. szitu: melyik barátnőm tetszik a sok közül?
Amint az első szitut kimondta már hiába helyes, akkor is csak valami nyomoronc, az meg nekem nem kell. :S
Ha szerelmes szeressen. Ha nem akkor meg adjon esélyt más lányoknak. De az, hogy szerelmes vagyok de más kéne... ez nevetséges nagyon.
Nem látom be miért nevetséges. Pl beleszeretett valakibe, de a körülmények miatt nem lett abból a kapcsolatból semmi.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!