Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom azthiszi igenytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom azthiszi igenytelen vagyok! Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Multheten menstrualtam es nem vettem eszre mikoor jott meg ezert a tangam egy picit veres lett..Kimostam kezzel es bedobtam a szobamba a szennyeskosarba.

A baratommal mar elegge osszeszoktunk, o problema nelkul pisil/kakil/pukizik elottem de en nyilvan nem, mindent probalok ugy elintezni hogy o ne tudja meg.

Nalam volt es hulye szokasa a szennyeskosarbol kivenni a bugyijaim hogy kellemetlenul erezzem magam es pont a veres kimosott bugyit fogta meg, mert miert is ne?!.. :D

Most beszelgettunk es fujjogtam mert idepukizott es mondta hogy 'nalad is lattam mar szaros tangat' es rogton elrohogtem magam hogy 'menstrualtam, te is tudod' es mondta hogy 'ezt barki mondhatna'.

Nem tudom hogy komolyan gondolta-e de szoget utott a fejembe es azota agyalok hogy mit gondolhat rolam.. Nagyon igenyes vagyok es ezt o is tudja, szerintetek csak viccelt?

2016. jan. 6. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
10# ez mondjuk igaz.
2016. jan. 6. 11:48
 12/16 A kérdező kommentje:
5en vagyunk, sajat szaritom van a szobamban es magamra mosok.. :D micsoda igenytelenseg
2016. jan. 6. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
Valóban igénytelenség a szobádban tartani a szennyest. Lehet épp erre szeretné felhívni a figyelmed, zavarja hogy ott " bűzölög". 24F
2016. jan. 6. 12:11
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is csak viccelt. Ne vedd komolyan. Vannak olyan lányok amin "baleset" után még ki sem öblítík a bugyit. Az, hogy a szennyesedbe turkál az viszont kicsit bizar (Nekem). Legközelebb ilyen esetben ne nevesd el a dolgot hanem szólj Rá kicsit határozottabban, hogy ez zavar Téged.

És emiatt Te egyáltalán ne érezd magad kellemetlenül. ;)

N

2016. jan. 6. 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Közöld vele, hogy a szennyesedben csak akkor kotorásszon, ha mosni szeretne, különben eltöröd a kezét. :D
2016. jan. 6. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

ömm...

"Nalam volt es hulye szokasa a szennyeskosarbol kivenni a bugyijaim hogy kellemetlenul erezzem magam"

mi a franc?? neked jó érzés, hogy egy gyökér a barátod? :D aki miután befingik egy büdöset, és szóváteszed, arról mesél neked, mit talált a szennyesedben (ráadásul még félre is diagnosztizálja :D)

és ráadásul a saját bevallásod szerint azért csinálja ezt, hogy kellemetlenül érezd magad???!ű

erre nem lehet mit mondani.

2016. jan. 6. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!