Mit csináljak? Anyum olyan igénytelen:S
Anyum lusta porszívózni, mosogtani. Állandóan én csinálom.Őt nem zavarja, hogy a hajszálai ott vannak mindenhol és, hogy mocsok van.Olyan igénytelen...suli időben én nem fogok ráérni porszívózgtani, meg mosogatni. Piszkot meg nem viselem el.Úgyh majd én porszívózgathatok tanulás helyett...
Legrosszabb, hogy hiába mondom neki letojja az egészet.Elintézi egy vállrándítással...:\'(
"Mit csináljak? A lányom tisztaságmániás :S"
A lányom állandóan csak takarít. Már egy elhullajtott hajszál miatt is kiakad, állandóan, szinte kényszeres mániával mosogat, porszívóz. Ahelyett, hogy kikapcsolódna, a barátaival lenne, vagy valami értelmeset csinálna a szünidóben, állandóan csak engem nyüstöl, hogy én milyen "rendetlen" vagyok. Belefáradtam. Ha ennyire takarítómániás, hát csinálja, de szerintetek nem kóros ez egy kicsit? Nem lehetséges, hogy valami más bántja, amit a takarítómániával vezet le? Próbáltam már beszélni vele, de letojja. Elintézi egy vállrándítással, és takarít tovább.
Nem vagyok tisztaságmániás...Megcsinálom meg minden de jól esne egy köszi néha. Én is megköszönöm neki, ha kaját csinál nekem suliba meg úgy mindennap. Vagy ha megtesz a kedvemért vmit.Nem aza baj, hogy nem ér rá...Eszébe sincs úgy koknkréten nem érdekli...
Kitakarítíni csak az én szobám mi értelme, ha máshol belelépek a piszokba.Úgyanott vagyok mert beviszem az én szobámba...
Mindegy akkor majd én takarítok...
Miért gondolod, hogy csak neked van dolgod, te lehetsz fáradt? Képzeld, mikor én hazamegyek munkából, mire megfőzök már nekem sincs kedvem porszívózni. Összesöpörni azért igyekszem minden nap (bár bevallom van, hogy ahhoz sincs kedvem), de csak azért mert a kutyáknak hullik a szőre. Én azt vallom, hogy a lakás van értem. Ne azzal teljen már minden szabadidőm, hogy takarítok. Akinek nem tetszik, hogy kupi van nálam nem jön. Persze ezt a normális keretek közt értem, a kosz nem esz meg.
Írtad, hogy anyukád is megcsinálja neked a kaját, gondolom kimossa a ruháidat. Semmi bajod nem lesz, ha te takarítassz. És ne feledd, hogy egyszer Te is dolgozni fogsz, fáradt leszel. Ez a porszívózhatok tanulás helyett elég röhejesen hangzik. Ha neked annyi tanulásra van szükséged, hogy semmi más nem fér bele az életedbe valami baj lehet a képességeiddel (ezt nem bántásnak szántam), mások egyetemet végeznek munka és háztartás mellett.
Nekem a nővérem pont ilyen. Mindig mehetek utána és mindent takarítok. "Kis dolog" után még a wc-t sem képes lehúzni maga után, a wc tetejét meg pláne nem csukná le. Fújj!
Szóval nálunk is hasonló a helyzet. Anyunkat nem érdekli, úgyhogy takaríthatok folyton én utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!