Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván már a barátom?
Sziasztok, egy eléggé komoly problémám van, és nagyon szépen kérlek titeket, hogy próbáljatok meg segíteni nekem, komoly válaszokkal. Köszönöm!
A barátommal lassan másfél éve vagyunk együtt. Én mindig is többször és jobban kívántam a szexet mint ő, de eddig szépen tudtuk tartani a szintet, és éreztem, hogy őszintén kíván, és ahhoz képest, hogy az ő libidója nem olyan nagy, eléggé sokszor. Az utóbbi időben viszont (4-5 hónapban) alig szexelünk, mostanában hetente egyszer, és ez engem nagyon megvisel. Csinos, igényes lány vagyok, különféle ruhákkal, és szexi kiegészítőkkel lepem meg, de semmi értelme. Az önbizalmam teljesen lerombolódott, és úgy érzem, hogy nem kellek neki. Amikor szexet kezdeményezek, azzal utasít vissza, hogy nagyon stresszes, és ő olyan, hogy ha ideges, akkor egyáltalán nem kívánja a szexet. Rendben, mindannyian mások vagyunk, de mostanában egyre jobban azt érzem, hogy ezt nem bírom tovább. 20 éves lány vagyok, erőm teljében, és nagyon rosszul érint, hogy a barátom hetente egyszer képes hozzám nyúlni, és akkor sem teljes odaadással :( Kérlek titeket, segítsetek, bármilyen kis tanács jól esne. Mellesleg ő azt vallja, hogy nem unt rám, szeret, és semmi gond nincsen köztünk. Hát, én nem így érzem. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!