Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kíván már a barátom?
hát erre csak annyit tudok írni h kérdezz rá
mást nem nagyon:S
23/L
Hm..én beszélnéka helyedben vele,rákérdeznék finoman a témára.
De amikor együtt vagytok,akkor szenvedélyesen viselkedik?Abban az X időben(amikor szeretkeztek) azt érzed,hogy hevesen kíván?Vagy akkor hogyan viselkedik veled?
Abban a pillanatban nincs meg ez az érzés benned,hogy nem akar téged?
Bennem ezek a kérdések merültek fel először...Beszélj vele!
mikor együtt vagyunk, akkor odateszi magát rendesen, érzelmileg és testileg is.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
én a helyedben úgy 1hétig kéretném magam...aztán mikor már nagyon kilessz rád éhezve igazán bedobod magad..legyél olyan szenvedélyes amilyen még sose;) ez befog válni:)
egyébként nemhiszem h rádunt volna csak minden kapcsolatnak meg van ez a fázisa:S
Te próbáltál már kezdeményezni? Nem azzal, hogy fehérneműt veszel fel, hanem egész konkrétan (simogatod, vetkőzteted, stb.)
Azért kérdezem ezt, mert velem az volt, hogy mindig én kezdeményeztem, aztán néhány év múlva elegem lett már belőle. Mintha ő soha nem is kívánt volna.
26F
Valami romantikus helyen éjszaka a szabadban nézz a szemépe és mond azt hogy: Én szívből szeretlek és úgy érzem hogy te már nem szeretsz anyira mint régen.
A válasznál a pisikon látszik hogy mi az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!