Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kíván már a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván már a barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy eléggé komoly problémám van, és nagyon szépen kérlek titeket, hogy próbáljatok meg segíteni nekem, komoly válaszokkal. Köszönöm!

A barátommal lassan másfél éve vagyunk együtt. Én mindig is többször és jobban kívántam a szexet mint ő, de eddig szépen tudtuk tartani a szintet, és éreztem, hogy őszintén kíván, és ahhoz képest, hogy az ő libidója nem olyan nagy, eléggé sokszor. Az utóbbi időben viszont (4-5 hónapban) alig szexelünk, mostanában hetente egyszer, és ez engem nagyon megvisel. Csinos, igényes lány vagyok, különféle ruhákkal, és szexi kiegészítőkkel lepem meg, de semmi értelme. Az önbizalmam teljesen lerombolódott, és úgy érzem, hogy nem kellek neki. Amikor szexet kezdeményezek, azzal utasít vissza, hogy nagyon stresszes, és ő olyan, hogy ha ideges, akkor egyáltalán nem kívánja a szexet. Rendben, mindannyian mások vagyunk, de mostanában egyre jobban azt érzem, hogy ezt nem bírom tovább. 20 éves lány vagyok, erőm teljében, és nagyon rosszul érint, hogy a barátom hetente egyszer képes hozzám nyúlni, és akkor sem teljes odaadással :( Kérlek titeket, segítsetek, bármilyen kis tanács jól esne. Mellesleg ő azt vallja, hogy nem unt rám, szeret, és semmi gond nincsen köztünk. Hát, én nem így érzem. Előre is köszönöm a segítségeteket!

2010. márc. 25. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Rossz hírem van!Valószínűleg már nem szeret téged!:(
2010. márc. 25. 17:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezt már sokszor kétségbe vontam, de ő mindannyiszor megerősített, hogy erről szó sincsen :S ezért nem tudom, hogy mire véljem a dolgot!
2010. márc. 25. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

te tudod hogy mennyire fontos nálatok a szex. Ha nagyot nyom a lantba akkor mérlegelned kell a további maradást mellette, ugyanis mi lesz majd 1 év múlva?

100000% hogy ez hamarjában megcsaláshoz fog vezetni, amiben neked IGAZAD LESZ. Tehát vagy szakítasz, vagy ráébreszted, hogy nem csak ő van a világon, vannak neked is igényeid.

2010. márc. 25. 17:53
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

szerintem hagyd el.

ha egy kapcsolatban nem jó a szex akkor az már meghalt

2010. márc. 25. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszolónak teljesen igaza van. Az én véleményem az, hogy vannak bizonyos helyzetek amikor elfogadható indoknak az, hogy "Szivem, most túl stresszes vagyok inkább ne csináljuk!"- ilyen pl a vizsgaidőszak( ha egyetemre jár). De nem hivatkozhat mindig a stresszre. Üljetek le valamelyik nap, és beszéld meg vele, hogy ez neked fontos. Szerintem ha egy kapcsolatban nem működik jól a szexuális kapcsolat, az előbb vagy utóbb működésképtelen lesz.
2010. márc. 25. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Ez a baja azoknak a kapcsolatoknak amiben a szex az alapkő.

Nincs semmi lelki háttér az azért gáz mert mondjuk gondolj bele, valami baleset érné és y ideig nem lehetne sexelnetek. Akkor mit csinálnál felhívnád valamelyik haverját, hogy nem-e rádér?:S

Beszélgess vele oldódjon fel ha stresszes hátha utána majd megkíván.

2010. márc. 25. 18:17
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem, erről szó sincsen, mivel én nagyon szeretem ezt a fiút, és lelki téren működik a dolog. Igen, nekem valóban fontos dolog a szex egy kapcsolatban, de nem olyan szinten, hogy lefeküdjek egy másik fiúval. Ha így gondolkoznék, akkor nem írtam volna ide kérdést.
2010. márc. 25. 18:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
én meg 14hónapja vagyok együtt a barátommal,és ugyanez van. nem képes rávenni magát a szexre.. és már kikészít ez a dolog. gondolom neked is az önbecsülésed mien kicsi... ha gondolod vegyél fel msn-re.. nevemtitok@hotmail.com 1órát még biztos gépezek.
2010. márc. 25. 18:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de teljes mértékben anonim szeretnék maradni. Remélem nektek hamar megoldódik a gondotok!
2010. márc. 25. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Én meg férfi vagyok -(vagyis most már kezdem úgy érezni, hogy csak voltam)- és ugyanez a helyzet, csak nálam a barátnőm nem kívánja a szexet egy jó ideje. Elejében rendben volt minden...

Azt hiszem én nem fogom sokáig bírni már, és szakítani fogok vele. Majdnem 3 éve vagyunk együtt...

2010. márc. 27. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!