Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Ti hány nővel feküdnétek le életetek során, ha nem kellene tartanotok lebukástól, betegségtől? A párkapcsolatban élők vágyaira is kíváncsi lennék, mert a férfi ösztön nem változik a házasságtól.
Sokkal, és meg is teszem.
Szeretnék még reagálni az előző hozzászólásokra is. Kit nevez Titusz rendkívüli férfinek? Én valóban rendkívüli férfi vagyok, mégsem illek a skatulyáiba.
Megállapodhatunk, hogy rendkívüli férfi az, aki 22 évesen házasodik, aztán élete végéig beéri egy nővel. Ez egy értelmes definíció, csak éppen az így keletkezett fogalom nem releváns, nem használható semmire.
Aztán vannak emberek, kiknek nevét az egész világ ismeri, ők is rendkívüli férfiak: az Orosz államfő, Bin Laden, Leonardo Di Caprió , Bill Gates, Soros György, Mick Jagger , Nemes Jeles László - de az ilyen férfiakra éppenséggel hogy mindig is jellemző volt a promiszkuitás, akkor is, ha tartós kapcsolatban éltek.( Mondjuk az utolsó név kivétel: ránézésre látszik, hogy kettőig sem tud számolni, és egészséges nőknek nem csecsemőre van szüksége. Meglepne, ha lett volna már dolga nővel. Fiúkkal inkább, de az teljesen más problémakör. )
A szakirodalmat pedig nyugodtan tanulmányozd Kedves Kérdező. A történelem százezernyi tudósának megfigyelései, vizsgálódásai, kísérletei összegződnek bennük. Nem tudunk ott lenni mindenütt, szükségünk van más emberek tapasztalataira, tudására . Nekem imponál a kíváncsiságod, az intelligenciád , a stílusod. Ha gondolod, írj privit, szívesen folytatnám még veled!
Titusztitusz pontosan megválaszolta.A rendkívüli férfi minden nőnek más, és semmiképpen nem azok, akiket felsoroltál.
Nem szoktam priviben beszélgetni, nyugodtan írj ide.
Ideális férfi az ,aki első látásra megnyerő, kedves, udvarias, tisztelettudó, tiszta, ápolt. Második látásra: tisztel, megértő, igazi társ,okos, aki velem van,segít és nem kihasznál, úgy is mondhatnánk egy szóval, hogy szeret.Úgy ,ahogy vagyok.És nem azt hangoztatja 3 naponként, hogy a szomszéd Micike mennyivel jobb.És ha látja, hogy ez fáj, akkor nem várja el, hogy Micikét meghívjam éjszakára.
De megint nem a témáról beszélünk.
Tisztára úgy szól ez az ostoba kérdés, mintha mindenki ezt csinálná.
Pedig valójában lyuk-lyuk, csak a keret más. :)
Nem ostoba kérdés, ha annak tartod, akkor neked is valami problémád van, éppen a téma környékén.
Ha elolvasod, láthatod, hogy az emberek rejtett vágyairól szól, ami igenis érdekes.
" Ha mindegyik luk ugyanúgy működik, akkor miért kell minél többet kipróbálni?"
Tőlük kérdezd akik ebben látják az életük örömét, ettől függetlenül nekem ugyanez marad a véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!