Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Ti hány nővel feküdnétek le életetek során, ha nem kellene tartanotok lebukástól, betegségtől? A párkapcsolatban élők vágyaira is kíváncsi lennék, mert a férfi ösztön nem változik a házasságtól.
Pontosan 0-val, mert ocsmány vagyok és alacsony.
34F
Kedves 34 éves férfi. A kérdés az volt, hogy hánnyal feküdnél le, ha semmi nem számítana.Tehát minddel, mert az ösztönöd ezt diktálja, vagy más a véleményed.
Ne légy kishitű!! Hidd el, hogy van olyan nő, aki csak Rád vágyik. Csak nem vesze észre.
Eddig 45 not varrtam le, ket eve hazas vagyok, azota 3 novel voltam szoval a vegtelenseg a kedvenc szamom:-)
35/F
Mivel nekem fontos a vonzalom, így gondolom fél évente egy, kb., elméleti síkon.
Tehát itt a matek :
(70 - 20)x2=100. :)
# 55-ös
A párod nem defektes, csak aszexuális, vagyis renyhék a szexuális ösztönei. Ez ma már nem számít hátránynak, mert egy Casanova sem mer ezer gyermeket nemzeni a gyerektartás miatt.
20 ezer évvel ezelőtt azonban a férjed génjei megsemmisültek volna, mert nem- vagy csak alig szexelt volna. Annyi bizonyos, hogy az emberiség nem a hozzá hasonló férfiaktól származik. Ez nagyjából a nőkre is vonatkozik. Mivel nem használhatom az ideillő K betűs szót ( nagy K, stb), ezért így írom: rossz lányok és rossz fiúk utódai vagyunk, tőlük származunk. Ez van, emberek. :-)))
Ja,ja. Az ősök néha nagyon cikik. :-D
Hogy a kérdésre is válaszoljak: mindegyikkel, pontosabban addig, míg a szívem le nem állna túlerőltetéstől.
” Én még mindig úgy gondolom, hogy nem minden férfi ösztönlény, és a válaszok egyre jobban meggyőznek róla.Nekik is szükségük van az érzelmekre, a símogatásra, és nem csak a gépies szexre. ”
Kezd a téma filozófia mélységeket elérni. Mit jelent az ösztönlény fogalma?
Minden ember ösztönlény abban az értelemben, hogy az ösztönök jelentik a motort és energiát , ami a gondolkodást és a többi magasrendű lelki megnyilvánulást beindítják. Azt az embert nevezzük okosnak, sikeresnek, aki hatékonyan használja eszét ösztönei kiszolgálására.
Az ösztönök azonban egymásra is hatással vannak, fékezni képesek egymást. A mohóságot csillapítja az életösztön, mert a mindent felzabálót hamar agyonverik a többiek. Így jön létre az erkölcs, a művészet, stb.
Abszolút gépies szexre legfeljebb az elmebetegek képesek. Aki minden éjjel más nővel van / lenne, szintén igényel bizonyos érzelmeket, simogatást, kedvességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!