Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Ti hány nővel feküdnétek le életetek során, ha nem kellene tartanotok lebukástól, betegségtől? A párkapcsolatban élők vágyaira is kíváncsi lennék, mert a férfi ösztön nem változik a házasságtól.
" De nem az a kérdés, hogy nektek ki kell, hanem hogy ti kinek kelletek... :D"
Nekem többek között az kell, akinek én is kellek :D
Kedves kérdező!
Biztosan ismered a ” mesét ”, hogy az élőlények semmit sem számítanak a természetnek, illetve egyetlen feladatuk van: biztonságos menedéket adni a géneknek. A gének a lehető legtöbb másolatot ”akarnak” készíteni önmagukról. A férfigének akkor járnak legjobban, ha a férfi a lehető legtöbb - lehetőség szerint az összes- nővel közösül. És valóban , mindig is akadtak férfiak, akiknek több ezer gyermekük született; hadvezéreknek, némely királynak, hárembasáknak.
( Egy nőnek azonban nem lehet több millió, de még ezer gyereke sem, csak nagyon kevés. Hiába fekszik le ezer férfivel, biztos, hogy nem születik ezer gyereke.
Ezért válogatnak nők, ezért kell nekik udvarolni. )
Ami engem illet, nálam is 500 az alsó határ, de egyelőre úgy érzem, minden második nő tetszik, aki szembe jön az utcán. Később ez majd biztosan változni fog.
Nem tudom.
Nem olyan borzasztó sokkal.
Köszönöm a válaszokat.Azt látom, hogy a 18 éven aluli és főleg szüzeknél működik az ösztönszint. A tapasztaltabbak meg tudják, hogy minden nő ugyan úgy működik, csak nem érdemes cserélgetni , meg nem lehet mindegyikkel együtt élni. Nem értékelik a minden nap más nővel, mert nincs benne érzelem, olyan, mintha guminőt használnának. Szóval van férfi, aki nem ösztönszinten működik.
Tőlem mindenki zöld kezet kapott, egymást pontoztátok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!