Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűségesebbek azok a férfiak, akik nem nézik meg a nőket, és nem olyan fontos nekik a szex?
Légyszi csak olyanok írjanak, akiknek van ilyesmi tapasztalatuk.
Mert mindkét fajta pasihoz volt szerencsém, és a mostaniban valahogy kevésbé tudok megbízni, mert tudom, hogy megnézi a nőket, felizgul rájuk, és emiatt úgy érzem, biztos könnyebben elcsábítható. Az persze előny, hogy jobb vele a szex.:)
Van ennek alapja?
Ti nők miért agyaltok annyit mindenen?
Nem elég,hogy veled van?
Amúgy meg tök 8,hogy megnézi a nőket vagy sem.Ha valami hiányzik neki akármilyen lehet a pasi megcsalhat.
Magamból kiindulva (36 éves viszonylag sikeres és jóképű férfi, csajom 31 éves csinos, kulturált nő) azt mondom hogy minden férfi könnyen elcsábítható.
Ha csajommal vagyok, akkor csak szolidan és a legjobb nőket szoktam megnézni, max. enyhén rájuk mosolyogni. A 20 év körüli legcsinosabbakról ő is megszokta jegyezni, hogy 5-10 év múlva bomba nő válik belőle (az ő gondolkodása szerint a 30 év körüli csinos nő szebb, mint a 20 éves szépségkirálynők), a 30 körülieket azonban már nem dicséri.
Egyedül, vagy régi barátok társaságában persze jobban megnézem a nőket (barátok társaságában néha szinte fárasztóan egymást túllicitálva). Illetve ha öltöny van rajtam akkor engemet is elég jól megszoktak nézni jó nők is.
Utolsó: kösz az infót, de ennél többre vagyok kíváncsi, lásd a kérdést.
Nálad mit jelent, hogy "elcsábítható"? A hűségről nem írtál, pedig az a kulcsszó a kérdésemben.
Nőként mondom, szerintem tedd rendbe az önbizalmadat.
Olyan férfi nem született még, akinek ne lett volna fontos a szex úgy, hogy tudja is, hogy milyen...
Attól függ te mit adsz meg neki, és ez a kulcsa az egésznek,ha megkap mindent otthon,miért menne máshova?
Pasi vagyok,tehát tudom miről beszélek,viszont ez elég ritka,hogy egy pasi mindent megkapjon a barátnőtől,feleségtől ergo másfelé fog menni egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!