Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy engem válasszon?

Figyelt kérdés

Sok lenne leírni részletesen, dióhéjba elmesélem a történetet.

Szóval az a helyzet,hogy nekem van egy(lassan)5 éve tartó kapcsolatom. Minden jó volt egészen novemberig, amikor közölte a párom,hogy egy másik lánnyal találkozgat.És ez egészen addig fajult,hogy már nem tud dönteni kettőnk között. Azt mondja,hogy őt is szereti meg hozzá is kötődik.(nagy kötődés lehet,az 5 évhez képest-.-) Sikerült elérnem azt, amire a párom vágyott egészen idáig és össze van zavarodva. Mindent megteszek,hogy visszaszerezzem a párom,mert nagyon szeretem,de ehhez szeretnék segítséget is kérni, a kérdezőknek részletesen is elmesélem, ha kell.

A csaj mellesleg 17 éves.. a párom 21 én meg 23 éves vagyok.

2016. jan. 3. 15:49
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Igen,mondta,hogy ha hamarabb lettem volna olyan mint amilyen most, akkor nem lenne a csaj.

Amúgy meg hogy legyek önzőbb? Ezért kértem tanácsokat/ötleteket,hogy mit csináljak.

2016. jan. 3. 16:45
 22/32 anonim ***** válasza:
#18 gratulálok, javasold azt, hogy verjen meg egy kislányt. Komolyan mondom, mint a cigányok. Szerintem ezek után nem lenne kérdés, hogy a kérdező barátja kit választana (kinek kéne egy agresszor?, nem valami feminin vonás, de egy férfitól is elég gáz) ráadásul rendőrségi ügye is lehet belőle.
2016. jan. 3. 16:47
 23/32 anonim ***** válasza:
azért a szerelem és párkapcsolat téma nem az energiabefektetés mértékén mulik, amelyik fontosabb, abba fektetsz szivesen energiát, és ha több is kell hozzá, nem érzed megterhelőbbnek. volt régebben egy kérdés, hogy 9 év együttlét és közös ház felépitése után szerelmes lett a pasi. a lány el akarta engedni, de szenvedett. jöttek a kommentek, aztán irt később, hogy most meg ő lett szerelmes..
2016. jan. 3. 16:49
 24/32 A kérdező kommentje:

Képzeletben már jól megvertem :D :D

Hát az a 9 éves kapcsolatos történet nemsemmi :|

2016. jan. 3. 16:51
 25/32 anonim ***** válasza:
a házépitéses analogiát meg gyerekeseknke, házasoknak szokták mondani, mert ott már mások is érintettek (gyerek) és tul sok a nehézség, amit egy válás okoz.
2016. jan. 3. 16:51
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a csajnak nincs gerince, mondod te. És a kedves párodnak van? Hiszen a saját kapcsolatáról van szó, amiért elsősorban ő és te vagytok a felelősök, nem egy kívülálló harmadik személy.

Nincs annyi önbecsülésed, hogy még te tepersz egy gerinctelen pasiért?

Ha nincs, akkor várj, hátha majd kegyeskedik megmondani az a drága jó ember, hogy mit akar. Vagy nem, és addig vígan elvan, míg valamelyikőtök besokall.

Vagy össze is veretheted magad, mint a 18-as hozzászóló.

És még mindig érdekel az előzmény sztori.

2016. jan. 3. 16:54
 27/32 anonim ***** válasza:
sztem ird le a sztorit, jot is fog tenni , ha kiirod magadbol.megértem, hogy nehéz. de ez egy olyan élethelyzet, ahol nem a te kezedben van a döntés.
2016. jan. 3. 16:57
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért arra a kislányra van ennyire dühös? Ha ő nem lenne, lenne más lány. És lesz is, ha veled marad. Teljesen feleslegesen erőlködsz és játszod a várvédőt, értelmetlen. Nem is értelek, az égvilágon semmi önbecsülésed nincs? Én 23 éves nő vagyok, nekem is volt több éves kapcsolatom, de amikor tönkrement, tudomásul vettem és továbbléptem. Legyen már tartásod, könyörgöm.
2016. jan. 3. 17:14
 29/32 anonim ***** válasza:
*Én is
2016. jan. 3. 17:15
 30/32 anonim ***** válasza:

szerintem nem lehet (pláne kívülállóként) megítélni, hogy melyik az a kapcsolat, amit még meg lehet (és érdemes) menteni és melyik az, amelyiket már nem. ezt csak az érzéseid és az idő tudják eldönteni.

könnyen lehet, hogy ha mégis téged választ, akkor röviddel később egy másik csaj miatt hagy majd ott, vagy neked jön más, aki miatt elhagyod. az is lehet, hogy ha most miatta elhagy, akkor ők is örökre együtt maradtok és lehet, hogy te is ekkor találod meg életre szóló igazi párodat. de az is lehet, hogy ha sikerül megmenteni ezt a kapcsolatot, akkor ezután sokkal jobban fog működni és örökre boldogok lesztek. minden csak rajtatok áll.

mindenki mást mond róla, hogy a másik lányra lehet/kell-e haragudni. megverni semmi esetre sem érdemes. van, aki szerint az a hibás, aki egy kapcsolatba kívülről belerondít. mások szerint viszont mindig az a hibás, aki benne van a kapcsolatban és elkezd kifelé kacsintgatni. megint mások szerint meg az a hibás, aki nem tette boldoggá a párját és ezért az elkezd kifelé kacsintgatni. szerintem annyi biztos, hogy valami nem stimmelt nálatok. ezt pedig nem sikerült megfelelően kezelnetek, ezért történhetett az, ami.

szerintem nem érdemes futnod utána és ragaszkodnod hozzá, mert ez már nem fogja visszatartani. kiteheted a lelked is, azzal már nem tudod magadhoz láncolni. megpróbálhatsz beszélni és érvelni, de ha neki az érzelmei (ösztönei) zavarodtak most meg, akkor azon logika és beszélgetés aligha fog segíteni. esetleg megpróbálhatsz a szokásosnál is szexibb, vonzóbb, izgatóbb lenni, esetleg teljesen máshogy kinézni, hátha az újság ilyen varázsa mefogja (átfesteni a hajad, levágatni rövidre, jelentősen megváltoztatni, stb), de szerintem ez sem annyira fog működni, sőt esélyes, hogy méginkább ráerősít az egyébként is problémát okozó kíváncsiságára, hogy újat, mást keresseni.

a másik lány fiatal, új, ismeretlen, érdekes, izgalmas. számára most ő az újdonság varázsa. ha még nem feküdtek le, akkor őt még meg kell hódítani, amiben kihívás van. ezzel szemben téged már megszerzett, megszokott, belekényelmesedett a kapcsolatba veled és te már nem jelentesz neki kihívást. ezért is izgalmasabb neki a másik lány, mert róla még kevesebbet tud, így rejtélyesebb számára. olyan, mint a chilis csoki, vagy a csokis sültcsirke. lehet, hogy nem fog ízleni és nem fogsz többé enni belőle, de ha még nem kóstoltad eddig, akkor mégis csak izgalmasabb kipróbálni ezt az új, ismeretlen és izgalmasnak tűnő ízt, mint már megint a régi szokásos rántotthúst enni. amit már megszoktál. még akkor is, ha az utóbbi a laktatóbb.

ebben a helyzetben szerintem próbáld meg kizárni az életedből. ha együtt laktok, akkor dobd ki. mondd meg, hogy amíg ő más csajok után futkározik, addig nem laksz vele. döntse el, hogy veled akar lenni, vagy vele, aztán jöjjön vissza, hogyha eldöntötte. ha nem laktok együtt, akkor könnyebb, bár kevésbé látványos lehet eltávolodni tőle. mondd meg, hogy ne keressen egy hétig, ne hívjon, ne írjon, ha megteszi, akkor ne válaszolj rá. esetleg még azt is bedobhatod félvállról, hogy talán te is megpróbálsz keresni egy másik pasit, hátha találsz magadnak jobbat. érezze, hogy megváltozott a helyzet, eltávolodtál és ha nem téged választ, akkor teljesen el is veszít. így talán ráébred, hogy a hiányod fáj jobban, vagy a kaland, amit a másik csaj jelent. ne mondd, hogy szakítotok, vagy szünetet tartotok, csak azt mondd, hogy nem akarod így látni egy darabig, mert ebben a formában nincs értelme.

ez a lépés rizikós, mert ha nem a hiányod és az elvesztésed miatt érzett félelem lesz erősebb, akkor könnyen lehet, hogy ezzel a másik csaj karmaiba, vagy méginkább az ágyába lököd. de akkor lehet, hogy nem is érdemes nagyon sajnálnod a dolgot. viszont, ha bejön, akkor talán még azelőtt ráébred, hogy téged és a biztonságot, amit te jelentesz, egy csapásra elveszíthet és talán arra is rájön, hogy a másik csaj nem ér a nyomodba és főleg tartósan nem biztos, hogy nyer vele annyit, mint amennyit veled veszíthet. az persze kérdés, hogy vajon erre még azelőtt sor kerül-e, hogy lefekszik a csajjal, vagy csak utána. és hogy ezzel az "apró" különbséggel vajon te mit tudsz/akarsz kezdeni. egy ilyen botlás akár örökre véget vethet, vagy megpecsételheti a kapcsoaltotokat akkor is, ha most megbocsátod, de hosszabb távon már nem tudsz benne megbízni, vagy őt elfogadni. ugyanakkor az is lehet, hogy ha túl tudjátok magatokat tenni rajta, utána többé semmi gondotok nem lenne. nehéz megmondani.

ha pedig őt választja és tőled megválik, akkor az egy tiszta helyzet, amivel nem nagyon tudsz mást csinálni. esetleg még az ilyenkor szokásos dolgot bedobhatod, hogy összejössz valaki mással. hátha látva, hogy továbbléptél, akkor már tényleg meijed tőle, hogy elveszít téged és mégis vissza akar majd jönni. ha meg ez sem válik be, akkor legalább van valaki másod helyette, akivel vígasztalódhatsz és aki segít őt elfelejteni.

2016. jan. 3. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!