Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy engem válasszon?
Sok lenne leírni részletesen, dióhéjba elmesélem a történetet.
Szóval az a helyzet,hogy nekem van egy(lassan)5 éve tartó kapcsolatom. Minden jó volt egészen novemberig, amikor közölte a párom,hogy egy másik lánnyal találkozgat.És ez egészen addig fajult,hogy már nem tud dönteni kettőnk között. Azt mondja,hogy őt is szereti meg hozzá is kötődik.(nagy kötődés lehet,az 5 évhez képest-.-) Sikerült elérnem azt, amire a párom vágyott egészen idáig és össze van zavarodva. Mindent megteszek,hogy visszaszerezzem a párom,mert nagyon szeretem,de ehhez szeretnék segítséget is kérni, a kérdezőknek részletesen is elmesélem, ha kell.
A csaj mellesleg 17 éves.. a párom 21 én meg 23 éves vagyok.
igen, eléggé az...
ha nem lenne ez a csaj, biztos nem lenne gond.
Persze, biztos nem lenne gond, a kapcsolatotok szilárd talajon állna, és a barátodnak eszébe sem jutna más nő.
Ezt te komolyan elhiszed magadnak?
Uramisten...
én sem erőltetném ezt tovább. alapból a hátad mögött elkezd találkozgatni mással. aztán nem tud dönteni.
én döntenék helyette, egy viszláttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!