Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy engem válasszon?

Figyelt kérdés

Sok lenne leírni részletesen, dióhéjba elmesélem a történetet.

Szóval az a helyzet,hogy nekem van egy(lassan)5 éve tartó kapcsolatom. Minden jó volt egészen novemberig, amikor közölte a párom,hogy egy másik lánnyal találkozgat.És ez egészen addig fajult,hogy már nem tud dönteni kettőnk között. Azt mondja,hogy őt is szereti meg hozzá is kötődik.(nagy kötődés lehet,az 5 évhez képest-.-) Sikerült elérnem azt, amire a párom vágyott egészen idáig és össze van zavarodva. Mindent megteszek,hogy visszaszerezzem a párom,mert nagyon szeretem,de ehhez szeretnék segítséget is kérni, a kérdezőknek részletesen is elmesélem, ha kell.

A csaj mellesleg 17 éves.. a párom 21 én meg 23 éves vagyok.

2016. jan. 3. 15:49
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
milyen sokan a tartós kapcsolatok hívei vagytok :D ha a házban elromlott a csap,(vagy mittudom én mi) nem a házat kell eladni..
2016. jan. 3. 16:18
 12/32 anonim ***** válasza:

Nem ítéllek el.

Viszont az érdemi segítséghez leírhatnád az előzményt is, ha már azt mondod, sokat változtatna a képen.

Az esetek túlnyomó többségében ha valaki valóban szeret valakit, akkor nem vacillál közte meg egy másik között. De most már kíváncsi lettem a teljes sztorira.

2016. jan. 3. 16:18
 13/32 A kérdező kommentje:
ja meg kell hagyni, elég hülye,hogy 1 hónap kell neki a döntéshez -.-
2016. jan. 3. 16:23
 14/32 anonim ***** válasza:
kedves kérdező , a sztorit nem ismerem, de pár kommented alapján nem biztos, hogy teljesen jol gondolkodsz a párkapcsolatokrol. sztem ez a ház-csap analogia amikor nem igazi meggyőződésből példálozunk az erkölccsel, hanem mert az a mi érdekünket szolgálja. lehet, h a csaj nem is tudott rola, hogy vagy .a képébe akarsz röhögni ? miért ? a pároddal képzeled az életed vagy megszokás, függés, magadhoz valo láncolás motivál inkább ? ezeken sokat kell az embernek gonodlkodni, hogy nála mi a helyzet. az 5éves kapcsolat értékes, de a szerelem is nagyon értékes, akár a barátod uj szerelme lenne az illető, akár neked jönne vki más.
2016. jan. 3. 16:26
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, én miért nem találkoztam sose ilyen csajokkal?!

Férfi szempontból ez az ideális: összejössz egy csajjal, ha pedig már unod, akkor felszedsz mellé egy másikat, aztán mondod, hogy nem tudsz dönteni, tessék versenyezni. Hatalmas! :) Aztán lehetne mindenféle számban indulni, pl. főzőverseny, szopóverseny, bikinis forduló, ahol a srác haverjai pontoznak stb.

Szerintem, kezdj el valamelyik versenyszámra gyakorolni és mutasd meg, hogy te vagy a kanca az istállóban, nem a kis 17 éves fruska.

De ha nem akarsz komplett hülyét csinálni magadból és egy földre köpött, enyhén sáros-turhás rágógumitól több az önbecsülésed, akkor kihajítod a srácot. Megcsal basszus, és még te tepersz?!

27F

2016. jan. 3. 16:27
 16/32 A kérdező kommentje:

A csaj tudott, rólam,szóval nincs is gerince,hogy képes szétválasztani egy kapcsolatot...

Igen vele képzelem el az életem.

A szerelem elmúlik, ahogy az én kapcsolatomban is már olyan ragaszkodó szeretetté alakult,hogy (lehet) ezért nem tud dönteni.

Nekem sok férfi örülne, mert tőlem hűségesebb lány nincs a földön ;)

Nos, ja eléggé sz@r a helyzet, én sem tagadom

2016. jan. 3. 16:33
 17/32 anonim ***** válasza:

És itt a ház-csap analógia nem éppen állja meg a helyét!

Akkor lenne jó a hasonlat, ha a párod szürcsölné a levest, visszatenné az üres tejes dobozt és hasonlók, amiken lehet vitázni, de nem éri meg miattuk kidobni a kapcsolatot.

Itt viszont arról van szó, hogy kidőlt a ház oldala, lakhatatlan és az ember elkezdett helyette egy másik telken építkezni, és most azon gondolkodik, hogy az új házat fejezze-e be, vagy a régit újítsa-e fel...

2016. jan. 3. 16:36
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem lenne eg a lany, nem lenne gond. Ez pont forditva van.

Hond van es igy lett a lany. Ugy erzem, tul sokat adsz es mar nem vagy kihivas a pasidnak. A kiscsaj annyival jobb nalad, h nem lesi a pasid minden kivansagat.

Szoval, legyel onzobb.

Amugy en elmennek a kiscsajhoz talalkozni ( a pasim telojarol beszelnem meg es torolnem) es jol megvernem es megmondanam, h tanulja meg, h kivel szorakozhat, ha fel akar epulni.

Ha a pasim nem allna jol hozzam, a csaj megverese utan ettol fuggetlenul kirugnam.

Valami miatt az en pasim nem talalkozgat lanyokkal.. Haha..

N

2016. jan. 3. 16:37
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Ez az #18-as, CICAHARC!!! :D
2016. jan. 3. 16:39
 20/32 A kérdező kommentje:
Igen ezt a hasonlatot már én is mondtam neki, szerintem több energia kéne egy új házhoz,mint a réginek az oldalát felújítani
2016. jan. 3. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!