Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a sracnak akivel jo ideje tetszunk egymasnak, baratnoje van (tavkapcsolat). Mit lepjek hogy engem valasszon?
Mi kb aprilis ota flortolunk. Mar egy honapja egyertelmu mindkettonk szamara mit akar a masik, de nem tortent semmi elorelepes. Egyszer csokoloztunk.
Ma eljutottunk odaig, miutan rakerdeztem most mi is van, hogy bevallotta hogy van ez a csaja (kulfoldon el), fogalma sincs mi legyen, ossze van zavarodva es nem dontott kozottunk. Eddig errol nem tudtam, de a haverjai sem. Allitolag 1 eve vannak egyutt.
Mit csinaljak, hogy en legyek a befuto? :/
Tulajdonképpen megcsalta a barátnőjét.
Ha 5 hónapja nem látta, miért ne mszakított még?
Szerintem hagyj neki egy kis idot, nem kell teljesen visszavonulnod, de semmikepp ne szolj bele a kapcsolataba, ez az o dontese kell, hogy legyen.
Azon is gondolkozz el, hogy ha meg mindig nem tud donteni, annak ellenere, hogy 5honapja nem latta a baratnojet es nem is fogja meg egy ideig akkor annak a dolognak eleg eros alapja lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!