Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem bekavart a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem bekavart a barátnőmnek. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szombaton voltam buliban. Találkoztam az exemmel, és koccintotam vele. Azután nem láttam ott. Ma pedig a barátnőm fülébe jutott, hogy állítólag az exem azt mondta 1 barátnőjének h smároltunk.Az a barátnő pedig ismerőse a barátnőmnek, és beszámolt neki. Beszéltem az exemmel. aki pedig most mindent tagad. De nem o lehet a hunyó mert az exem mindvégig a pasiával volt. most ezt hogy rakjam rendbe?
2010. márc. 25. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondj el mindent a barátnődnek. az őszinteség a legfontosabb. és kérdezd meg a barátnőd ismerősét h miért terjeszti ezt a pletykát! 8lehetőleg a barátnőd jelenlétében)
2010. márc. 25. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki mindent, de mindha kicsit ossze lenne zavarodva. Lényegébe tetszik h féltékeny, mert ez azt bizonyítja h szeret, de rosszul esik, h nemhisz nekem, vagy nem bízik bennem.
2010. márc. 25. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Bizonyitsd be h te is szereted! Lődd agyon az exedet és a barátnőjét is...garantált hatás :)
2010. márc. 25. 16:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Valami humánusabb, vagy könnyeben kivitelezhetőbb, hatásossabb módszer nincs ? VAgy neked már bevált ez a módszer :D
2010. márc. 25. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!