Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mik azok a dolgok amitől beindul nálatok a LÚZER-RIADÓ?
Többször megtörtént velem, hogy egy-egy lány földobott nekem egy labdát aztán lerázott. Persze tudom, hogy valamit én ronthattam el, de mégis kiváncsi vagyok.
Ha nektek megteccik egy fiú, és pl elhívod bulizni(feldobsz egy labdát), ezekután mi olyat tud tenni amitől aztán teljesen elmegy a kedved tőle?
természetesen túlzások kizárva, remélem értitek a kérdést csajok!.
23:24-kor írtad ki a kérdést, de 23:27-kor már gáz itt lenni? Ezt csak én nem értem? xD
Amugy mondjuk ha hangosan elkezdesz vihogni, vagy ha beleböfögsz az arcába azt általában nem szeretik, bár volt olyan csaj akinél már bejött ez is nekem. xD
elöttem szóloval egyet értek
meg mondjuk engem irritál ha a pasi nem tud mit kezdeni a testével .szal görnyedten áll, kalimpál a kezeivel, piszkálja a cipzárját stb...
hét figyi...elhív bulizni=szimpatikusnak talál.
buli közben meg is ismer vmennyire, ilyenkor 2 lehetőség áll fenn:
1; szimpatikus volt neki azis amit akkor megismert belőled
2; nemvoltál neki szimpatikus már így közelebbről ismerve
ez ilyen egyszerű.
Próbálj meg inkább te elhívni egy lányt randira. Kezdj el te udvarolni egy kiszemelt csajnak, és ne azt várd hogy valaki téged hívjon. Az a nő aki már ennyire bátor hogy elhívjon egy szimpatikus pasit, az elég magabiztos, és lehet hogy te meg nem tudsz még magabiztosabb lenni, csak ráhagyod hogy udvaroljon neked, de ezt a nők megunják.
A férfi hív randira, a férfi veszi az üdítőt, a férfi nyitja ki az ajtót, ugyanakkor magabiztos, tudja mit akar. Eleinte. Aztán változhat a helyzet.
Szóval ha sikeres szeretnél lenni, nézz ki egy nem hivalkodó lányt, és próbálkozz nála. Ha nem is vagy egyből beleesve, az csak jó, mert ki tudod tapasztalni, hogy mit kell tenned, és hidd el, a sikerélmény után lehet hogy beleszeretsz. :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!