Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legkedvesebb sms...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkedvesebb sms amit a párotoktól kaptatok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

"hehe, azt hittem egy kis nosztalgiára ugrottál be, lett is volna most időnk rá bőven. örülök, h minden okés veled meg, h láttalak"

"gyere vissza és kaphatsz egy kis élményt"

ennél kedvesebbeket nem kaptam :S

2010. márc. 24. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

21:57-es csókoltatlak. Mégis milyen alapon állítod, hogy nem én írtam? Örülök, ha véleményed van, de az érzéseidet ne így fejezd ki, könnyű a másikat bevádolni bármiféle bizonyíték nélkül.

No és igen, pl az első sms biztos hogy fenn van ilyen sms tipp oldalon, mert jópofának találtam anno és felraktam (az egy régebbi darab, a többit mostanában küldtem). Tényleg ilyen hihetetlen, hogy valaki például ír verseket? Nem tudtam hogy szuperképességekkel rendelkezem...

Esetleg az intelligenciádat, amit most kötözködésre használsz, használd teremtésre, s hozz létre te is valami újat. További békés estét kívánok neked:

22/F

2010. márc. 24. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Még annyit hozzáteszek, hogy mert az 'sms oldalakon' lévő sms-eket nem írta senki. Azok csak úgy megszülettek :-D Ezért szép az anonim válaszolás, fogalmad sincs kinek szólsz be, de azt hiszem ez téged megnyugtat.

S mint mondtam: használd a google-t, az elsőt kivéve a többit kizárt, hogy megtalálod, mert tudtommal a partnerem nem tette fel, és még túl frissek ;)

22/F

2010. márc. 24. 22:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor most én is beírok egy smst, amit én írtam, még hajdan.

"Már korán reggel rád mosolygok. Noha te nem látod, de azért így van ez valóban: :) Legyen ilyen mosolygós napod!" - már nem idéztem pontosan, mert azóta sajnos már volt telefoncserém, de mivel sokáig emlegette az illető, akinek küldtem, megjegyeztem :D

különben én is mindig más smst fogalmazok meg, és inkább próbálom én kitalálni a szöveget, mert az engem irritálna, ha másnap megtalálná ugyanazt a neten. :D Még ha sokat is kellene keresnie :D

2010. márc. 24. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
'szeretlek edes. szeretlek teged. szeretni foglak amig csak elek. kezem reszket. szivem nehez. szeretlek teged ennyi az egesz' 17f
2010. márc. 25. 00:01
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Az sms, msn, e-mail, stb. b*uziknak való. Mondj neki kedves dolgokat személyesen...

24/PARASZT

2010. márc. 26. 14:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz ma éjjel? Nem akarsz felmelegíteni egy fagyos szőke nőt? :)
2010. márc. 26. 15:50
 18/18 anonim ***** válasza:
"Szia! 6:20al megyek nézd a Joshit,mert lesz benne bunyó! Szeretelek! Puszika" :)
2010. márc. 28. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!