Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legkedvesebb sms amit a párotoktól kaptatok?
"Marha rég nem kaptam már tőle semmi szép sms-t. :("
"első az nagyon nagy.:D"
Ti ezt kaptátok? xd
Ezeket én írtam, ezek vannak kéznél, megosztok párat. Az alapelvem, hogy két ugyanolyan smst nem küldök, mert megírni és olvasni is unalmas lehet... Éljen a Kreativitás!
Most az egyszer nem betűkkel, számokkal írom le valójában mit érzek irántad:
793738535
(Csak hogy változatos legyen: a számokat beütöd mobilba prediktívvel akkor kijön hogy szeretlek)
Gratulálunk Ön nyert!
Nyereményét (egy szeretetcsomagot) átveheti a verseny szervezőjétől, ... (ide az én nevem, s címem jön, mintha hivatalos értesítés lenne :P)
Kérjük nyereményét mihamarabb vegye át, és mosolyogjon egész nap, hogy mindenki lássa milyen szerencsés. További szép napot kívánunk:
A Szervezők
Alig bírtam átküldeni ezt az smst olyan sok jókedvet zsúfoltam bele Még te is érzed, mert ahogy elkezdted olvasni, mosolyogtál! Arra használod fel amire akarod, de vigyázz mert a mellékhatások nem csekélyek:
-mimikai ráncok 20 év múlva
-emberek értetlenkedése egész hogy egész nap miképp lehet ilyen a hangulatod...
(Az utolsót pedig egy külföldi útról küldtem haza):
Álom manó száll fejedre
álomport szór szép szemedbe
behúz képzelt rengetegbe
majd ott gyorsan elveszejtve
képek nélkül elfelejtve
épp nem a semmiben lebegve
rábukkansz az én helyemre
Velem kelsz új reggeledre!
Nagyjából ilyenek, biztos volt jobb is rosszabb is, csak az utóbbi 1 hónapból válogattam ;)
Amúgy egy tanács: ha már valaki smst küldd, öljön bele + 2 percet annyi idő alatt valami jópofát és kreatívat össze lehet hozni, s az illető aki megkapja többszörösen megjutalmaz később érte :) Szép estét:
22/F
Utolsó.
Ezeket nem te irtad, másoltad. Szarásig van ilyenekkel az sms-s oldalak.
Kreatív...haha
Inkább lejárt, és uncsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!