Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ŐSZINTÉN, ti tudnátok együtt élni egy ilyen pasival?
Aranyos,kedves,normális,nem piál vagy drogozik,sőt cigit sem szív. Az ágyban is odateszi magát és figyelmes.
Viszont csóró és pontosan tudni,hogy hacsak nem nyer a lottó,akkor soha nem lesz képes egy családot eltartani,feketén,minimálbérért trógerol.
Az ilyen "2 ember fizetése kell." meg a "Te elvárod,hogy eltartsanak?" kérdéseket nem kérem! Ezeket azonnal lepontozom! Felnőtt válaszok kellenek!
"soha nem lesz képes egy családot eltartani,feketén,minimálbérért trógerol"
Nem. Nem szeretem a motiválatlan, beletörődő, magáért tenni nem képes embereket.
Nem.
Inkább cigizzen/igyon NÉHA, alkalmanként (ahogy én, és ahogy a barátaim többsége - nincs ebben semmi rossz) és legyenek céljai, álmai, törekedjen a jobbra, próbálja képezni magát minthogy elmondhassa hogy ő akkora szent hogy soha még egy cigit se szívott el és egy felest se ivott meg. :D
Nem bírom az ilyen megalkuvó, változásra nem képes, önsajnálatban dagonyázó, céltalan embereket.
"Az ilyen "2 ember fizetése kell." meg a "Te elvárod,hogy eltartsanak?" kérdéseket nem kérem! Ezeket azonnal lepontozom!"
Juj, de kemény vagy! Óh igen, pontozz le... pontozz le nullára... PONTOZZ MÁR LE TE FÉRFIÁLLAT!
Miért minimálbérért trógerol? Nincs semmi végzettsége? Nincs semmi ambíciója? Az, hogy valakinek nincs hiperszuper végzettsége, még kereshet "normálisan", akár gyárban műszak vagy csoportvezetőként is. Oda pedig nem kell agysebésznek lenni.... Vagy akár egyéni vállalkozóként is kitalálhatna valamit. Sokan kezdik totál nulláról. De akiben meg van a vágy, a kitartás, szorgalom, az egész sok mindent elérhet még így is.
Tehát nekem csak ez a rész nem tetszik. Amikor megismerkedtem a párommal, ő még fősulira járt, amit miattam ott hagyott, hogy felköltözhessen hozzám. Aztán rögtön el is ment dolgozni. Azóta 11 éve, ott is van. Most lép feljebb a ranglétrán. De benne megvan a szorgalom és az, hogy igenis ne elégedjen meg a minimálbérrel, hanem minden lehetőséget megragad, hogy jobban boldoguljunk. Szóval azt gondolom, hogy a legtöbb nő hasonlóképpen gondolkodhat, mint én. Nem az a baj, ha valaki csóró..hanem az, ha beéri ennyivel. Ha lustaságból, kényelemből inkább megreked azon a szinten ahol van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!