Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Valamilyen szinten kémkedsz az exed után, ha már nem vagytok együtt?
Közösségi portálon való kukucskálás, közös ismerősöktől érdeklődés, stb...
Hülye Facebook és hasonló kommenteket nem kérek, és mivel anomim az oldal, mindenki őszintén és minden büszkeség nélkül válaszoljon.
Nem.
Vége.Nem is akarom látni,nem hogy kémkedni utána.
nekem nincs exem, mert az első párommal vagyok
szerintem nem kémkednék, mert ha egyszer szakítanék vele, akkor már hagynám, hadd menjen, én is hadd kezdjek új életet, hagyjuk egymást békén
ha ő szakítana, de én még szeretném, akkor talán igen, hogy az okokat megtudjam, vagy ha egy 3.-ért hagy ott, hogy megtudjam ki az a nő, akiért elhagyott
Érdekes, hogy eddig senki...
okoska31 után kémkedtek. Utánam is kémkedtek pedig engem dobtak. Nem értem...
Nem.
Hozzáteszem, olyan már volt, hogy közösségi oldalon ránéztem a profiljára, mi van vele. Talán az én fogalmaimmal van baj, de szerintem az nem "kémkedés", hogy egy nyilvános weblapon lévő nyilvános profilját megnézem, amit amúgy azért láthatok, mert ő jelölt be engem, ráadásul már a szakítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!