Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Valamilyen szinten kémkedsz az exed után, ha már nem vagytok együtt?
Figyelt kérdés
Közösségi portálon való kukucskálás, közös ismerősöktől érdeklődés, stb...
Hülye Facebook és hasonló kommenteket nem kérek, és mivel anomim az oldal, mindenki őszintén és minden büszkeség nélkül válaszoljon.
2012. okt. 18. 18:31
21/24 anonim válasza:
Szakítás utáni időszakban gyakran néztem a facebook profilját,aztán azóta csak elvétve néha rátévedek,mint ahogy mást is megszoktam nézni unalomból.
22/24 anonim válasza:
Nincs facebookom, szóval nem tudok. Ha lenne, biztos kémkednék, de csak ezért nem fogok csinálni, másra meg nem kell. Ha közös ismerős szóba hozza, akár csak egy félmondat erejéig is, akkor minden egyes róla hallott infót alaposan elraktározok.
23/24 anonim válasza:
Jajj..Isten őrizz...örültem,h megszabadultam tőle:D Nem hogy még kémkedjek!!!:)
24/24 anonim válasza:
én ismerek olyat, aki folyton lájkol mindent az exénél
szerintem olyan szánalmas, mintha még futna utána, mire jó ez? talán vissza akarja szerezni? de így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!