Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén! Valamilyen szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Valamilyen szinten kémkedsz az exed után, ha már nem vagytok együtt?

Figyelt kérdés

Közösségi portálon való kukucskálás, közös ismerősöktől érdeklődés, stb...

Hülye Facebook és hasonló kommenteket nem kérek, és mivel anomim az oldal, mindenki őszintén és minden büszkeség nélkül válaszoljon.

2012. okt. 18. 18:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Elnézést, profilját, adatlapját!
2012. okt. 18. 18:50
 12/24 anonim ***** válasza:
igen én sokat kémkedtem az exem után,mert jól esett
2012. okt. 18. 19:00
 13/24 anonim ***** válasza:
És ha az a profil teljesen nyilvános, akkor mitől kémkedés? Szerintem az ilyesmi ott kezdődik, ha mondjuk feltöröd az e-mailjét vagy ilyesmi, tehát olyanba ütöd az orrod, ami a privát szférán belülre tartozik. A profilnézegetés meg nem ilyen, simán le lehet tiltani a profilképen kívül gyak. bármit, bárkinek.
2012. okt. 18. 19:01
 14/24 A kérdező kommentje:

Feltörni nem lehet, azért gondoltam, hogy a kémkedés=nézegetés.

Egyébként, akik nézegetik, azok milyen okból?

2012. okt. 18. 19:05
 15/24 anonim ***** válasza:

Én az exemmel már durván 3 éve szakítottam, ha nem több... Barátilag váltunk el, így néha-néha ránézek adatlapjára, hogy mi lett vele (kb félévente 1x) ennél valamivel sűrűbben beszélgetünk néha msnen, és ennyi.

Abszolút semleges, baráti érdeklődés, nem akarom visszakapni, semmi ilyesmi.

Azelőtti exemmel 6 éve szakítottam, hát őt vissza se igazoltam, mert annyira hidegen hagy. Egy b.unkó paraszt lett, nem vagyok rá kíváncsi.

2012. okt. 18. 19:12
 16/24 anonim ***** válasza:

az miért kémkedés ha nézegeti valaki a profilképét?:D kémkedés az, hogy megpróbál infókat gyűjteni róla!

Egyébként én mindegyik exemmel jó barátságban vagyok, ha posztol valamit, néha rámegyek az adatlapjára, mint bárki máséra.

2012. okt. 18. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
ja bocs, látom h helyesbítettél:)
2012. okt. 18. 19:13
 18/24 A kérdező kommentje:
Azért hívtam kémkedésnek, mert a profiljáról is lehet infókat szerezni. Főleg, ha gyakran nézegeti az ember.
2012. okt. 18. 19:15
 19/24 anonim ***** válasza:
kémkedésnek nem nevezném, de megnézem mi van vele. nem érzek iránta semmit, másba vagyok szerelmes. igazából csak magamnak akarom bizonyítani hogy jobb vagyok nála. megnézem az fb profilját, egy közös ismerősünk néha szokott beszélni róla. látni se akarom és taszít engem... csak kíváncsi vagyok
2012. okt. 18. 19:16
 20/24 A kérdező kommentje:

megnézem mi van vele <--> látni se akarom és taszít engem

Engem nem zavar, ha saját magadnak is hazudsz. :)

2012. okt. 18. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!