Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Valamilyen szinten kémkedsz az exed után, ha már nem vagytok együtt?
Közösségi portálon való kukucskálás, közös ismerősöktől érdeklődés, stb...
Hülye Facebook és hasonló kommenteket nem kérek, és mivel anomim az oldal, mindenki őszintén és minden büszkeség nélkül válaszoljon.
Feltörni nem lehet, azért gondoltam, hogy a kémkedés=nézegetés.
Egyébként, akik nézegetik, azok milyen okból?
Én az exemmel már durván 3 éve szakítottam, ha nem több... Barátilag váltunk el, így néha-néha ránézek adatlapjára, hogy mi lett vele (kb félévente 1x) ennél valamivel sűrűbben beszélgetünk néha msnen, és ennyi.
Abszolút semleges, baráti érdeklődés, nem akarom visszakapni, semmi ilyesmi.
Azelőtti exemmel 6 éve szakítottam, hát őt vissza se igazoltam, mert annyira hidegen hagy. Egy b.unkó paraszt lett, nem vagyok rá kíváncsi.
az miért kémkedés ha nézegeti valaki a profilképét?:D kémkedés az, hogy megpróbál infókat gyűjteni róla!
Egyébként én mindegyik exemmel jó barátságban vagyok, ha posztol valamit, néha rámegyek az adatlapjára, mint bárki máséra.
megnézem mi van vele <--> látni se akarom és taszít engem
Engem nem zavar, ha saját magadnak is hazudsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!