Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tegyek, hogy tegyem magam túl a féltékenykedésen és hogy dobjam fel a kapcsinkat? Vagy már felesleges? :' (

Figyelt kérdés
5éve vagyok együtt a barátommal, 16éves voltam amikor összejöttünk (elég fiatal). Ő az első komoly meg minden. 1,5éve már, hogy közös albiban vagyunk, mivel én egyetemre járok, az 1év tök jó volt minden, ismerkedtünk az újjal, az együtt éléssel...De az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk, mivel féltékenykedek:S, pedig nem hiszem, hogy lenne rá okom, mert mindig időben jön haza a munakhelyéről, együtt járunk mindenhova stb.stb. csak a munkahelyén sok a lány haverja és én meg féltékenykedek. Ő azt mondja, hogy szeret és szerelmes belém és én is nagyon szeretem( de talán már nem úgy mint a legelején, de ez sztem természetes), mégis azt érzem, hogy egy kicsit ellaposodott a kapcsink és től sokat hisztizek. Mit tegyek, hogy tegyem magam túl a féltékenykedésen és hogy dobjam fel a kapcsinkat?Vagy már felesleges?:'(
2010. márc. 24. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
pl ne használj olyan szavakat mint a kapcsi
2010. márc. 24. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem baszcsizz be és minden szupcsi lesz XD
2010. márc. 24. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Elöször is ha tudod hogy nincs miért féltékenykedned,akkor ne féltékenykedj! Bízz meg benne! Ha jönnek ezek a hülye gondolatok, a hiszti,hesegesd el! Én is ilyen voltam egy idöben. Hidd el,a barátod még bírja..de ha ilyen maradsz,akkor pont ezért fog otthagyni/megcsalni. Semelyik pasi sem szereti a hisztit,vagy ha a csajok oktalanul féltékenykednek.Változz meg,hidd el,ha akarod,sikerül!
2010. márc. 24. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Azért mert írásban lerövidítek egy szót, azért nem kell ilyeneket írni.Nem azt mondtam, hogy javítsátok ki az írásom!

3. köszi a választ, azon vagyok, hogy változzak csak nehéz, de muszáj, mert szeretem és nem akarok 5évet ezért eldobni!

2010. márc. 24. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
eloszoris amikor rad jon a feltekenykedes erositsd magadban a gondolatot h szeret es nem akar megcsalni. a kapcsolatba pedi vigyetek ujitasokat. ne legyen minden nap egyforma. beszeld meg vele a gondjaidat. es tegyetek mindketten a kapcsolatokert
2010. márc. 24. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha megcsal akkor mi van? Ha nem tudnál róla bármi is megváltozna ha az érzések nem? Ha később megtudnád akkor sajnálnád tőle azt a kellemes órát?

Túlontúl erőltetett ez a féltékenység dolog, próbálj meg ne így gondolkodni.

Sőt ha már feldobással egybekötnéd, akkor vegyetek be egy második pasit, egy második lányt, az hátha segít túltenni magad a féltékenységen. + ha ilyenekbe belemész akkor tuti nem fog sose félremenni:D

2010. márc. 24. 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!