Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szerintetek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek hogyan tudnám lebuktatni a barátomat? -persze fiuk ötletét is várom.

Figyelt kérdés
*99%ig biztos vagyok benne, hogy megcsal, de még nincs rá bizonyítékom.. És ebben kellene segítség, ötlet..
2010. márc. 24. 15:20
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Nem csalom meg,ebben bárki biztos lehet!

De régebben volt 1story h belenéztem a telefonjába (kb 1éve csak úgy trippből (mert h ő is nézett az enyémbe előtte,csak nem volt mit találnia)) és találtam dolgokat, kimagyarázta, de elég átlátszó volt.

Szal van okom gyanakodni...

2010. márc. 24. 16:04
 32/44 anonim ***** válasza:
65%

-kövesd őt, vigyél fényképezőt, és dugd az orra elé a képet,

-irányítsd át a hívásait a telefonodra, v titokban nézd át!

-kérdezősködj ismerősöknél, tudnak-.e vmit, de ne a haverjaitól kérdezd, mert ők úgysem mondanák el, és még a barátod is óvatosabb lenne

-próbáld meg lekötni az idejét, legyél vele amikor csak tudsz. majd látod rajta h ideges lesz-e, vagy mondja h jaaj most sajnos nem érek rá...

-vegyél egy chipet:D

2010. márc. 24. 16:05
 33/44 A kérdező kommentje:

Próbáltam már ezt a Leültetlek és na most válaszolj dolgot..

de azt mondta nem volt semmi.. aztán már egy idő után,h ha nem hiszem el, akk higyek amit akarok.. de ő nem csalt meg..

Szal valószínű vhogy majd az a telefonos dolog lesz..

2010. márc. 24. 16:07
 34/44 A kérdező kommentje:

Ez a követős-chipes dolog már túl sok nekem.

A hét 5napján nem ebben a városban van, mert másikba jár suliba.. szal ez kilőve..

2010. márc. 24. 16:08
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Fogadj fel magánnyomozót,vagy menj ki véletlenszerűen a sulihoz elé!
2010. márc. 24. 16:15
 36/44 anonim ***** válasza:
90%
Ez a lebuktatás nagyon gyerekes dolog. Szedd össze magad és szakíts vele, hiszen te írod, hogy 99%-ban biztos vagy abban, hogy megcsal. A nő büszkeségedet ne a lebuktatással bizonyítsd. Nem azzal fogod tudni. Azzal csak magadat alázod meg előtte és mások előtt.
2010. márc. 24. 16:21
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

akkor közelítsd meg a csaj felől. mondjuk hozz szóba vmi olyasmit, amiről csak az tudhat, aki látta a barátodat meztelenül, vagy akármi...

mármint érted, a nyomozós filmekben is úgy szokott lebukni a tettes, h: "és hol fúródott bele a golyó?" - "senki nem mondta, h lelőtték"

2010. márc. 24. 16:47
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Én simán elkérem a barátom telóját, igaz én nem nyomozás céljából, de elszoktam kérni és ő mindig odaadja egy szó nélkül. nem mondom h nem olvastam már el az sms-it meg hivásait , de nem igen nyomozok. szerintem ez az sms-es dolog eddig a legjobb ötlet, ez biztos,mert ha ir neki vissza akk ott b izonyiték. de amugy szerintem már most szakits.
2010. márc. 24. 16:56
 39/44 anonim ***** válasza:

megcsalni gondolom nem akarod. pedig akkor lehet, h idegességében bevallaná.

a csajtól nem kérdezel rá? lehet, h ő elmondaná.

szerintem is hagyd am ott, és szard le!

2010. márc. 24. 17:53
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
kérj meg egy bombanőt hogy másszon rá a pasidra, pl egy olyan helyen ahol nem járkálnak sokan vagy mit tudom én. aztán te véletlen oda állítasz.. és ha megcsal azzal a csajjal akit ráküldtél, akkor 99,9% hogy megcsal azzal a csajjal is akit gyanúsítasz. meg kitudja még hány nője van..
2010. márc. 24. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!