Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek hogyan tudnám lebuktatni a barátomat? -persze fiuk ötletét is várom.
Nem csalom meg,ebben bárki biztos lehet!
De régebben volt 1story h belenéztem a telefonjába (kb 1éve csak úgy trippből (mert h ő is nézett az enyémbe előtte,csak nem volt mit találnia)) és találtam dolgokat, kimagyarázta, de elég átlátszó volt.
Szal van okom gyanakodni...
-kövesd őt, vigyél fényképezőt, és dugd az orra elé a képet,
-irányítsd át a hívásait a telefonodra, v titokban nézd át!
-kérdezősködj ismerősöknél, tudnak-.e vmit, de ne a haverjaitól kérdezd, mert ők úgysem mondanák el, és még a barátod is óvatosabb lenne
-próbáld meg lekötni az idejét, legyél vele amikor csak tudsz. majd látod rajta h ideges lesz-e, vagy mondja h jaaj most sajnos nem érek rá...
-vegyél egy chipet:D
Próbáltam már ezt a Leültetlek és na most válaszolj dolgot..
de azt mondta nem volt semmi.. aztán már egy idő után,h ha nem hiszem el, akk higyek amit akarok.. de ő nem csalt meg..
Szal valószínű vhogy majd az a telefonos dolog lesz..
Ez a követős-chipes dolog már túl sok nekem.
A hét 5napján nem ebben a városban van, mert másikba jár suliba.. szal ez kilőve..
akkor közelítsd meg a csaj felől. mondjuk hozz szóba vmi olyasmit, amiről csak az tudhat, aki látta a barátodat meztelenül, vagy akármi...
mármint érted, a nyomozós filmekben is úgy szokott lebukni a tettes, h: "és hol fúródott bele a golyó?" - "senki nem mondta, h lelőtték"
megcsalni gondolom nem akarod. pedig akkor lehet, h idegességében bevallaná.
a csajtól nem kérdezel rá? lehet, h ő elmondaná.
szerintem is hagyd am ott, és szard le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!