Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek hogyan tudnám lebuktatni a barátomat? -persze fiuk ötletét is várom.
Nyomozni,titokban megnézni a telefonját?
nemár
Ha nem tudsz benne megbízni nincs értelme együtt lenned vele
Közösségi portál kilőve, már megtörtént és nem találtam semmit sem..
Telefonját még a wc-re is viszi magával.. vajon miért..:S
Nem vok skizo. Nem is kis hang szólalt meg a fejemben.:D Ez hosszu történet, vannak neki előzményei.. sejtem is ki a lány, csak amikor kérdeztem, tagadta h lenne köztük vmi. De ha nem lenne köztük semmi sem, nem pattogna rám a csaj, ugyanis ha nekem van 1haverom akk nem b*szogatom a barátnőjét meg egyebek, ha azzal még soha 1szót sem beszéltem stb.. Ha csak nem volt köztem meg a pasia közt vmi..
Meg történtek még dolgok, amiből úgy gondolom. Jha és ha már a társaságból mindeni célozgath hagyjam ott, még a tesvérje is.. persze senki semmi konkrétumot nem mond..:S
Ha még egy szót sem beszéltél a csajjal( afeltételezett szertővel) akkor hogy pattog rád? hogy b*szogat?
Nem értem
Addig a napig amig nem találkoztam a csajjal egy szót sem beszéltem vele. Aztán elmentünk egy szórakozó helyre ahol ott volt ő is, a barátom is, meg én is..
És ha mellette mentem el a barátnőmmel lögdösött meg egyebek..
A másik nem hinném, h a sz*rt kavarják, nem éppen abban a korban vannak/vunk h ilyen éretlenek legyenek.
És ha kérdezem tudnak e vmit, akk "mi nem avatkozunk bele, beszéld meg vele" persze meg is beszélném,de hát tagad...
És okom van, h ilyen legyek.. tett azért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!