Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szerintetek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek hogyan tudnám lebuktatni a barátomat? -persze fiuk ötletét is várom.

Figyelt kérdés
*99%ig biztos vagyok benne, hogy megcsal, de még nincs rá bizonyítékom.. És ebben kellene segítség, ötlet..
2010. márc. 24. 15:20
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
És honnan jöttél rá,hogy a szemedbe hazudott? Csak mondta,neked meg egy hang megszólalt a fejedben,hogy hazudik? Ezesetben skizo vagy,sajnos :D Szóval. Miből jöttél rá,hogy a szemedbe hazudott?
2010. márc. 24. 15:29
 12/44 anonim ***** válasza:
68%

Nyomozni,titokban megnézni a telefonját?

nemár

Ha nem tudsz benne megbízni nincs értelme együtt lenned vele

2010. márc. 24. 15:32
 13/44 A kérdező kommentje:

Közösségi portál kilőve, már megtörtént és nem találtam semmit sem..

Telefonját még a wc-re is viszi magával.. vajon miért..:S

Nem vok skizo. Nem is kis hang szólalt meg a fejemben.:D Ez hosszu történet, vannak neki előzményei.. sejtem is ki a lány, csak amikor kérdeztem, tagadta h lenne köztük vmi. De ha nem lenne köztük semmi sem, nem pattogna rám a csaj, ugyanis ha nekem van 1haverom akk nem b*szogatom a barátnőjét meg egyebek, ha azzal még soha 1szót sem beszéltem stb.. Ha csak nem volt köztem meg a pasia közt vmi..

Meg történtek még dolgok, amiből úgy gondolom. Jha és ha már a társaságból mindeni célozgath hagyjam ott, még a tesvérje is.. persze senki semmi konkrétumot nem mond..:S

2010. márc. 24. 15:34
 14/44 A kérdező kommentje:
*Ja és nem azt kértem,hogy elitéljetek,mert ilyesmire kell vetemedne. Ha tudnátok az egész storyt,megértenétek...
2010. márc. 24. 15:36
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha még egy szót sem beszéltél a csajjal( afeltételezett szertővel) akkor hogy pattog rád? hogy b*szogat?

Nem értem

2010. márc. 24. 15:37
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
azokalapján amiket leírtál simán lehet, hogy az a lány rá van kattanve, de párod nem csinált semmit... nem értem mért kell mindenből ezt kihozni. ha meg mások ezt hajtogatják mért nem kérdezed meg tőlük, hogy mért? ha nem válaszolnak erre akkor csak a szart kavarják, nem kell velük foglalkozni. ha meg ennyire nem bízol párodban szakíts, bármennyire is fáj, mert szép lassan felemészted az egész kapcsolatotokat és minden szépet és jót kiölsz, ami eddig köztetek volt.
2010. márc. 24. 15:37
 17/44 A kérdező kommentje:

Addig a napig amig nem találkoztam a csajjal egy szót sem beszéltem vele. Aztán elmentünk egy szórakozó helyre ahol ott volt ő is, a barátom is, meg én is..

És ha mellette mentem el a barátnőmmel lögdösött meg egyebek..

A másik nem hinném, h a sz*rt kavarják, nem éppen abban a korban vannak/vunk h ilyen éretlenek legyenek.

És ha kérdezem tudnak e vmit, akk "mi nem avatkozunk bele, beszéld meg vele" persze meg is beszélném,de hát tagad...

És okom van, h ilyen legyek.. tett azért..

2010. márc. 24. 15:41
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Készítsd ki az ágyban és ha elaludt nézd meg a telfonját. :)
2010. márc. 24. 15:42
 19/44 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes és normális ötlet..:) És nem is rossz ötlet..
2010. márc. 24. 15:43
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy van ahogy mondod, akkor keress magadnak mást!
2010. márc. 24. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!