Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szerintetek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek hogyan tudnám lebuktatni a barátomat? -persze fiuk ötletét is várom.

Figyelt kérdés
*99%ig biztos vagyok benne, hogy megcsal, de még nincs rá bizonyítékom.. És ebben kellene segítség, ötlet..
2010. márc. 24. 15:20
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
*telefonját
2010. márc. 24. 15:43
 22/44 anonim ***** válasza:
49%
Sajnállak ha csak egy értelmes, normális válszt találtál a sok hozzászólás között!
2010. márc. 24. 15:44
 23/44 anonim ***** válasza:
47%
akkor talán üljetek le 3asban egyolyan illetővel aki "nem akar beleszólni". ha nem vagytok abban a korban akkor minek kell ilyen gyerekesnek lenni? én 19 évesen nem nyomoznék pasim után, hanem megbeszélném vele, ha tagad de kapok másoktól információkat akkor azt tenném amit fent leírtam. nagyon érett lehetsz ha nem találsz más megoldást és tényleg nagyon jó tartalmas kapcsolatod lehet pároddal, ha ennyire nem tudtok egy problémát megoldani... szomorú az ilyesmi.
2010. márc. 24. 15:46
 24/44 A kérdező kommentje:

Nem is úgy értettem, h ezek amiket írtatok nem értelmes..

Köszönöm, h írtok és próbáltok meggyőzni, h lehet h tévedek.. de nem 1-2hete, megy ez, és kezdek belefáradni. Nekem csak bizonyíték kell arról amit gondolok/sejtek h azán könnyebb legyen ott hagynom.. Szeretem, de büszkeségem nekem is van, viszont néha elég gyenge vok a döntéshez.. És sajnálom ha ezért hüjének néztek és ugy gondoljátok akk meg is érdemlem..de..

2010. márc. 24. 15:47
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérd el a mobilját simán, h megnézheted-e.
2010. márc. 24. 15:49
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

a bugyis megoldást írtam, de az csak akkor működik, ha biztosra veszed, h szex is van köztük. ha csak gyanakszol, akkor mondjuk csinálhatod azt, h egy idegen számról (barátnőd, rokonod) írsz egy smst neki egy kamu szöveggel:

"szia bébi, most erről a számról írok, mert ez ingyen van, ide is írj vissza" vagy vmi ilyesmi. s lássuk, mit válaszol rá.

2010. márc. 24. 15:53
 27/44 A kérdező kommentje:

Sztem volt.. Mi más lenne arra a válasz, h havonta 2x szexelünk kb 3hónapja.. ebben a korban..

Ez a telefon számos sem rossz ötlet,de rizikós, mert írhat a csajnak, h biztos te írtál v vmi..:S

2010. márc. 24. 15:57
 28/44 anonim ***** válasza:
78%
Bizalom nélkül nincs értelme az egésznek
2010. márc. 24. 15:59
 29/44 anonim ***** válasza:
15%
Mindenki magából indul ki!Lehethogy te is megcsalod?:O
2010. márc. 24. 16:01
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
a legegyszerubb az lenne, ha leultetnéd, és megkérdeznéd, 1 ideig tagadni fogja, de aztan ugyse. amugy meg fekudjetek le, és amikor elalszik, nézd meg a telefonjat. mas nincs.. vagy 1 baratnod telefonszámáról irj neki, és ird meg azt is, h arra a szamra irjon, mert elvesztetted a tel.t, mármint a másik csaj nevében.
2010. márc. 24. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!