Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek hogyan tudnám lebuktatni a barátomat? -persze fiuk ötletét is várom.
Nem is úgy értettem, h ezek amiket írtatok nem értelmes..
Köszönöm, h írtok és próbáltok meggyőzni, h lehet h tévedek.. de nem 1-2hete, megy ez, és kezdek belefáradni. Nekem csak bizonyíték kell arról amit gondolok/sejtek h azán könnyebb legyen ott hagynom.. Szeretem, de büszkeségem nekem is van, viszont néha elég gyenge vok a döntéshez.. És sajnálom ha ezért hüjének néztek és ugy gondoljátok akk meg is érdemlem..de..
a bugyis megoldást írtam, de az csak akkor működik, ha biztosra veszed, h szex is van köztük. ha csak gyanakszol, akkor mondjuk csinálhatod azt, h egy idegen számról (barátnőd, rokonod) írsz egy smst neki egy kamu szöveggel:
"szia bébi, most erről a számról írok, mert ez ingyen van, ide is írj vissza" vagy vmi ilyesmi. s lássuk, mit válaszol rá.
Sztem volt.. Mi más lenne arra a válasz, h havonta 2x szexelünk kb 3hónapja.. ebben a korban..
Ez a telefon számos sem rossz ötlet,de rizikós, mert írhat a csajnak, h biztos te írtál v vmi..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!