Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Mindkét fél 19 éves, másfél év együtt lét, 4 hónap együtt élés kettesben és még most se feküdtek le. A pasi akarná de a csaj nem. Mi lehet az oka? Mindkét féllel baráti kapcsolatot ápolok, de amikor a fiú ezt mesélte nekem, nem akartam elhinni, és elképzelni sem tudom hogy miért nem történt még meg.. Mi a véleményetek erről? Szerintem nagyon nem normális dolog, ha ennyi idő után sincs semmi
2015. dec. 25. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pl a lány a házasságig várni akar, régebben molesztálták, aszexuális... Ki tudja? Nekem fura, de mindenkinek más a jó.
2015. dec. 25. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Szűz a csaj. Aszexuális. Vagy az esküvőre tartogatja magát. Netalán rossz élménye van, és fél.

Elsőre ezek ugrottak be, de ha továbbgondolkodom, eszembe juthat más is. Viszont engem inkább az érdekelne, hogy a srác vajon tudta-e ezt előre, mi az ő hozzáállása a témához.

2015. dec. 25. 22:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is 19 éves vagyok, 1 éve vagyok komoly kapcsolatban, hát a saját tapasztalataim alapján nem túl normális. Egyébként az lehet tényleg, hogy valamitől fél, nem tud megnyílni, vagy tényleg a házasságig szeretne várni. Viszont szerintem azért egy kapcsolatban elég fontos a szex, a srác nem tudom meddig fogja ezt bírni :D
2015. dec. 25. 23:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem vallálos, és rossz élménye sincs mivel első pasija. És nem az van hogy házasságig várni akar mivel nem mostánában tervez férjhez menni
2015. dec. 25. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"és rossz élménye sincs mivel első pasija"

Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lehet rossz élménye...:S

2015. dec. 25. 23:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akkor, hogy egyszerűen csak fél lefeküdni vele. És igen, egyébként attól, hogy első pasija, lehet még rossz szexuális élménye...
2015. dec. 25. 23:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Együtt élnek és nincs szex? Nagyon kamu szaga van a dolognak. Minden esetre, ha igaz, akkor ez nem párkapcsolat, csak lakótársak, semmi több. Nem normális, de a srác se százas, hogy elviseli.
2015. dec. 26. 04:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elégé abnormális, viszont, a párkapcsolat az két ember ügye... szóval nyilván van más olyan, amiért mégis jobb így nekik, mint külön.
2015. dec. 26. 06:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Az egyetem miatt költöztek össze
2015. dec. 26. 10:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja, hogy közösen bérelnek egy lakást... miért kéne akkor lefeküdniük?
2015. dec. 26. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!