Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátom nélkülem akarja ünnepelni a szülinapját?
Velem ugyanez megtörtént, csak ellenkező nemű vagyok. Mindenki meg lett hívva, csak én nem.
Gondolom nem meglepetés ha azt mondom, hogy megcsalt (akkor is).
Szerintem elsősorban veled,a barátnőjével kellene ünnepelnie.
Esetleg szűk családi körben,miután a család lelépett,vagy ti léptek le,akkor jöhet a hancúrozás.
Majd a barátnő és család után lehet menni a haverokkal vedelni.
Szerintem ez a helyes sorrend.
Megkérdezted már esetleg tőle az okát?
Ha van valami különösebb indok (pl utája a szülinapját, és inkább egyedül töltené a napot VAGY nem tudtok aznap találkozni, mert külföldön van), akkor próbáld meg megérteni. Egyébként enyhén szólva gyanús a dolog.
Barátomnak mióta ismerem 5 születésnapján vettem részt. Mikor megismertem akkor lett épp 18, most pedig már 22. Eddig minden születésnapján ott voltam, volt olyan, hogy meglepetésből én hívtam össze az embereket és úgy tartottuk, amúgy ha ivásról volt szó azon én is mindig ott voltam, mert ő szereti ha az ilyen eseményeken is vele vagyok.
Lehet le akar részegedni és nem akarja, hogy lásd olyan állapotban, vagy nem akarja, hogy kiábrándulj belőle, hogy haverokkal miként is érzi jól magát, miként trágárkodik stb..., de szerintem beszélj vele mindenképp, mert felettébb gyanús a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!