Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? (Részletek lent)
Sziasztok!A helyzet nem olyan nehéz.. sokat chatelek(nem ismerkedés miatt, hanem moderátorként)Még régen beszéltem egy fiúval, akivel még most is tartom a kapcsolatot Pl; MSN-Chat. Na most.. Mostanában eléggé tovább jutottunk.. becézget(szivem,édesem,életem) És persze.. minden egyéb ilyen dolgokat, amit egy rendes ember utalásnak szánna..de én már elötte is igy hivtam, mert nekem nagyon bejött a stílusa.. Eléggé "messzi" jutottunk, azt mondta nekem hogy szeret..ha bármi olyat mondok bedurcizik, és féltékeny, ugy mint én.A találkozás nem merült még fel, de egyszer rákérdeztem s volt egy kapcsolata egy nekem ismert chates lánnyal, és mikor megláttam a képeit minden bátorságomat és reményemet elvesztettem.Nagyon szép lány volt(vékony, hosszú hajú stb)Na most.. én nem csak se vékony se szép.. és ez nem a tipikus csajos duma, hanem ismerem magam és probálom a belsőmet mutatni mindig, és ez szokott működni.Mit gondoltok?? Vajon lehet esélyem egy ilyen bombázó után?..Sose vetette fel a találkozót.. pedig.. hmm.. Kérlek irjátok le mit gondoltok:)
Előre is köszönöm
16/L
Érdekes válaszok:))
Azért azt tisztázzuk.. nem vagyok pattanásos, se 500kg:))
Egyszerűen csak nem az a szétesek és kilátszanak a bordáim style..És igen, látott képen, nemis 1x és az, hogy barátnak tekint épp ez a baj, hogy nem vagyok benne biztos, mikor azt mondta hogy "szeretlek" akkor rákérdeztem, hogy "ehh.. ugy mint a kishugod?" És azt mondta, hogy "Szerinted?" És irtam, hogy szerintem igen.És azt mondta rosszul gondolom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!