Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ez mennyire lehetne megoldható? (Részletek ugye alant)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves vagyok,és a lány is. Úgy 4 hónapja ismertem meg,egy közösségi oldalon.Lényegtelen,melyiken.Azóta ott levelezünk.Miközben ismerkedtünk,bizony azt vettem észre,hogy szinte mindenben hasonlítunk.Szerintem ő a "másik felem".De nem csak ezt vettem észre.Hanem azt is,hogy mindig szörnyen hiányzik,(most is)és alig várom,hogy válaszoljon,és azt,hogy egyre többet gondolok rá.Van,hogy valamivel el kell magam foglalnom,hogy elvonjam róla a figyelmem,annyira hiányzik :S Ezzel ő is valahogy így van :) Csak nem ilyen erősen. Nem rég kérte az msn-em is,csak amilyen balf..ömm szóval szerencsétlen vagyok,nem adtam meg neki,mert nem vagyok valami bőbeszédű,és nem akarom,hogy unalmasnak tartson :S Ezt el is mondtam neki,meg is értette,és mondta,hogy szerinte nem vagyok az.De én ezt már nem bírom,szóval asszem holnap én kérem el az övét :D Na.Rátérek végre a lényegre.Már a talit beszéljük,mikor lenne jó,stb..És akkor szeretném majd kicsit komolyabbra fordítani ezt kapcsolatot.Persze csak ha ő is akarja.Csak egy gond van:Hogy igencsak messze lakik! 144 km-re :/ Ezért legszívesebben várnék ezzel éveket,de már vele szeretnék lenni :/ Csak egyáltalán nincs ínyemre a távkapcsolat :/ Mert nem tudom,hogy suli időszakban hogyan oldanánk meg? Neki viszonylag szigorúak a szülei,s még most sem engednék neki,hogy eljöjjön,nem hogy még suli közben! Persze ha engednék neki,akkor meg én nem engedném neki :D Valahogy úgy érzem,hogy ez a fiú dolga,hogy utazzon,nem a lányé. Szerintetek megoldható lenne egy ilyen távkapcsolat?

2009. júl. 1. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:

fiatalkák vagytok ti még ...:S

nálatok idősebb és tapasztalt párok is megsínylik a távkapcsolattal járó gondokat

2009. júl. 1. 23:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Jajj de cuki vagy.úristenem. *.*

"Fiatalság bolondság"(: Nem feltétlenűl kell ,hogy a kor határozza meg,hogy mikor vagy érett egy távkapcsolatra vagy sem.Szerintem ha tényleg ennyire passzoltok meg nagyon hiányzik,akkor találkozz vele.Ha mind2-en igy éreztek,akkor megoldható lenne a távkapcsolat...szerintem..

nagyon szurkolok.^^

2009. júl. 1. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szerelem ez egy plátoi érzelem mert igazából nem lehet belszeretni virtuálisan valakibe csak belférközik a tudatalaitdba hogy szükséged van valakire.Annyira nem vészes az a 144 km .Suli időben is meglehet oldani hogy egyik hétvégét te másikat ő tölti nálad.Útazás is kb 2 óra vonattal.Tanszünetek is vanak és már elég jó a kumunikácio is .És lehet mivel nem lesztek egymás nyakán ezért nem fogjátok megunni egymást hanem mindig égni fog a tüz.Kérd el az msn cimét ne félj a fiuk igazából megértőbbek belülről mint amit kimutatnak ( keménység miatt).Énis haverok előtt mondom hogy velem nem szórakozik egy csaj sem meg hogy az van amit én mondok meg hogy én nem futkosos egy csaj után sem de pedig ha látom hogy foglalkoznak velem szeretnek akor mindent megteszek azért a lányért.
2009. júl. 1. 23:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

való igaz, h fiatalok vagytok ti még ehhez, de nekem ugy tűnik, hogy egy 14 éves fiúhoz képest nagyon éretten gondolkozol! gratulálok a szüleidnek, jól hoztak össze :D:D

úgylátom, te kezdesz szerelmes lenni, és egy szerelmes fiú sok mindenre képes!

hogy mi mindenre, azt majd te meglátod magadon, mert ha fontos, fogsz utazni!

és ne aggódj, főleg suliidőben jót tesz a kapcsolatnak, egy kis távolság, egyikőtök sem fogja magát bezárva érezni, és édesebb az újralátás!

sok szerencsét, remélem összejön neked a boldogság! :D

5/6 A kérdező kommentje:
Hát,azt elhiszem.Tudom,hogy fiatalok vagyunk.De nem bírok várni még éveket :S De akkor úgy látszik,még is kénytelen leszek :S
 6/6 A kérdező kommentje:
Hm. Mikor írtam az első válaszom,akkor még nem volt ennyi komment :D :D 23:49-es: Ezt én is így gondolom,hogy nem igazán kortól függ a dolog. És köszi a szurkolást ^^ 1. 23:50-es: Nem is írtam,hogy ez már most szerelem lenne.Hogy mi lesz,esetleg kialakul-e szerelem is,nagyban függ attól ,hogy hogyan alakul ez a kis találka. 2. 23:50-es :D :Köszi szépen a jókívánságot ^^ És eléggé fontos ő nekem,már most is. Ezért is mondtam neki,hogy akkor majd én fogok utazni. És köszi mindenkinek a kommentet ^^ Sokat segítettetek,de tényleg,úgy érzem már,hogy érdemes lenne ebbe belevágni. Még egyszer köszi ^^
2009. júl. 2. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!