Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ez mennyire lehetne megoldható? (Részletek ugye alant)
Sziasztok!
14 éves vagyok,és a lány is. Úgy 4 hónapja ismertem meg,egy közösségi oldalon.Lényegtelen,melyiken.Azóta ott levelezünk.Miközben ismerkedtünk,bizony azt vettem észre,hogy szinte mindenben hasonlítunk.Szerintem ő a "másik felem".De nem csak ezt vettem észre.Hanem azt is,hogy mindig szörnyen hiányzik,(most is)és alig várom,hogy válaszoljon,és azt,hogy egyre többet gondolok rá.Van,hogy valamivel el kell magam foglalnom,hogy elvonjam róla a figyelmem,annyira hiányzik :S Ezzel ő is valahogy így van :) Csak nem ilyen erősen. Nem rég kérte az msn-em is,csak amilyen balf..ömm szóval szerencsétlen vagyok,nem adtam meg neki,mert nem vagyok valami bőbeszédű,és nem akarom,hogy unalmasnak tartson :S Ezt el is mondtam neki,meg is értette,és mondta,hogy szerinte nem vagyok az.De én ezt már nem bírom,szóval asszem holnap én kérem el az övét :D Na.Rátérek végre a lényegre.Már a talit beszéljük,mikor lenne jó,stb..És akkor szeretném majd kicsit komolyabbra fordítani ezt kapcsolatot.Persze csak ha ő is akarja.Csak egy gond van:Hogy igencsak messze lakik! 144 km-re :/ Ezért legszívesebben várnék ezzel éveket,de már vele szeretnék lenni :/ Csak egyáltalán nincs ínyemre a távkapcsolat :/ Mert nem tudom,hogy suli időszakban hogyan oldanánk meg? Neki viszonylag szigorúak a szülei,s még most sem engednék neki,hogy eljöjjön,nem hogy még suli közben! Persze ha engednék neki,akkor meg én nem engedném neki :D Valahogy úgy érzem,hogy ez a fiú dolga,hogy utazzon,nem a lányé. Szerintetek megoldható lenne egy ilyen távkapcsolat?
fiatalkák vagytok ti még ...:S
nálatok idősebb és tapasztalt párok is megsínylik a távkapcsolattal járó gondokat
Jajj de cuki vagy.úristenem. *.*
"Fiatalság bolondság"(: Nem feltétlenűl kell ,hogy a kor határozza meg,hogy mikor vagy érett egy távkapcsolatra vagy sem.Szerintem ha tényleg ennyire passzoltok meg nagyon hiányzik,akkor találkozz vele.Ha mind2-en igy éreztek,akkor megoldható lenne a távkapcsolat...szerintem..
nagyon szurkolok.^^
való igaz, h fiatalok vagytok ti még ehhez, de nekem ugy tűnik, hogy egy 14 éves fiúhoz képest nagyon éretten gondolkozol! gratulálok a szüleidnek, jól hoztak össze :D:D
úgylátom, te kezdesz szerelmes lenni, és egy szerelmes fiú sok mindenre képes!
hogy mi mindenre, azt majd te meglátod magadon, mert ha fontos, fogsz utazni!
és ne aggódj, főleg suliidőben jót tesz a kapcsolatnak, egy kis távolság, egyikőtök sem fogja magát bezárva érezni, és édesebb az újralátás!
sok szerencsét, remélem összejön neked a boldogság! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!