Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem ír? Teljesen összezavar. Mit érezhet?
Figyelt kérdés
17/l vagyok van egy fiú 22 éves akivel nagyjából minden nap beszélünk msn-en már randiztunkis 3-szor aludtam is nála de nemtörtént semmi se csók se sex de ez nem baj mert még úgysem engedtem volna neki,de nem is próbálkozott én úgyérzem hogy valamit szeretne tőlem mármint barátságnál csak az a baj hogy pl megígéri hogy lesz msn-en és pl most sincs fennt vagyis mindíg rejtve van és ugye akkor nem tudom hogépp fennt van-e de viszont myvipen megnézem meg iwiwen és oda meg belépett nemis olyan rég kb 10 perce és én meg már 1 órája várom mért van ez? pedig olyanokat mond hogy már nagyon hiányzom nekimeg ilyenek most mit tegyek én teljesen beleszerettem és nemis én kerestem őt hanem ő engem 3 hónapja kb hogy felvett msnre .Ötletek mit csináljak?2010. márc. 23. 20:24
21/27 anonim válasza:
nekem lenyegtelen hogy te mit csinalsz,mert a te dontesed a fontos,nem az enyem,de ha igy folytatod akkor lehet hogy nagyon ki fog hasznalni,es utanna te megszomorubb leszel mintha most jonnel ra arra hogy nem kedvel,vagy van masvalakije,gondold csak el,ha megtudod egy honap utan hogy csak a szex miatt volt veled,akkor inkabb probald meg ezt lassad ha tenyleg megtesz erted valamit,ha harcol erted,akkor szeret,de ha semmit sem tesz,akkor mar te is tudod.
22/27 A kérdező kommentje:
akkor megpróbálok eltűnni előle úgyteszek minntha nem is érdekelne ...elég nehéz lesz de ha így megtudom hogy akar e valamit akkor megéri.Még várok ötleteket. az eddigieket nagyon közönöm sokat segítetek:)
2010. márc. 23. 21:21
23/27 anonim válasza:
ha van meg amiben tudok segiteni,nyugodtan irjal privatban,valaszolok es segitek,inkabb este vagy reggel fogok valaszolni,csak akkor vagyok,remelem hogy osszejosztok majd a sraccal,kivanok sok sikert neked.
24/27 anonim válasza:
Kedves kérdező őszinte leszek, szerintem egy 22éves fiú ha 3-szor már nála aludtál és nem próbálkozott be egyátalán, akkor szerintem már nem is fog. Az úgy se engedtem volna neki részt se értem, hiszen tetszik nem? Akkor még egy csók se fér bele? Amúgy a rejtve kapcsolódás azért van pont, mert gondolom nem akar mindenkivel beszélni, szerintem ne erőltesd, ha mégis akar valamit majd fog írni
18L
Off: ezt utálom az iwiwben meg myvipben, mindenki mindenki után nyomoz, éljen a facebook!:)
25/27 anonim válasza:
mer a facebookon nem tudsz nyomozni senki után? :D
26/27 anonim válasza:
mivel az ismerőseid látják csak amiket megosztasz:)
27/27 A kérdező kommentje:
1-szer aludtam nála és 2-szer ilyen "sétálós" randi volt
2010. márc. 25. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!