Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem ír? Teljesen összezavar. Mit érezhet?
ja es mi is egyutt aludtunk azon ejjel.
2010. márc. 23. 20:41
12/27 A kérdező kommentje:
MIt tegyek hogy megtudjam akar e valamit vagy sem? Nem akarok mégjobban belezúgni,és aztán a végén összetörje a szívem
13/27 A kérdező kommentje:
akkor csak a szexre menne a dolog. ajj ez most nagyon lehangol..
14/27 A kérdező kommentje:
akkor hagyjam a fenébe felejtsem el?de nagyon nehéz lesz mert már énis besokaltam hogy állandóan csak ígérget pl múlthét pénteken megbeszéltük hogy majd talizunk erre írja smsbe hogy sajnálja de közbejött valami fontos majd valahogy bepótolja.... égész hétvégén nem beszéltünk hétfőn írjahogy más motorját szerelte egész hévégén ez már vicces
:))))))
bocs,de van mas lany a dologban hidd el,en ilyen kifogasokat akkor talaltam a baratnomnek ha mas lannyal mentem el randizni,lehet tull ramenos vagy,nyomulsz,vagy untatod,nem tudom mi lehet a gond,de mindenesetre mondjal le rolla,biztos csak egy ejszakarol szolna az egessz,vay ameddig hagyod hogy dugjon,utanna dobna,es nem lenne semmi erzelme irantad.sajnalom,de oszinten valaszolok.
20 41 es
2010. márc. 23. 20:51
16/27 A kérdező kommentje:
köszihogy őszinte vagy rámenős nemvagyok én sosem szoktam keresni esetleg csak mondom neki vagyis írom msnen hogy hiányzol de ezt ő is szokta mostmegpróbáljak egy kicsit eltűnni mármint msnről meg ilyenek hátha lesz valami de pl tegnap kicsit füllentettem :) azt mondtam nei hogy motorozni voltam egy fiúval és arre nagyon féltékeny lett rögtön kérdezősködött kivel mivel mikor miért...stb szóval annyira nem értem amúgy meg egy nagyonaranyos rendes gyerek nemhinném hogy csak a szex érdekli már a barátainak is mesélt rólam meg már össze is veszett valakivel miattmmivel egyik ismerőse is engem szerett vna és azt mondták neki hogy felejtsen el engem
hat nagyon jol csinaltad azt a fullentest,sot tokeletesen,es igen bujjal el elolle egy hetig,nem fogja tudni hogy mire gondoljon,osszezavarod,tunjel elerhetetlennek,ne engedd hogy konnyen megszerezzen,mert gondolj csak bele,neked is egy olyan dolog kell amit nehezen kaphatsz meg,nem amid mar megvan,igy van a fiukkal is,mindig az a lany kell akit nehezen kapunk meg,ezert utalok egy par szemelyt,amiert kedves fiuk,a nok is ezt hiszik rolluk,peddig akkora parasztok,es kocsogok,hogy az valami borzalmas,megis a nok kedvesnek tartjak,nem hiszem el hogy egy lany annyira masnak lat egy embert a szerelem miatt,vagy a ferfi megjatsza a kedves aranyos fiut egy szex miatt,ezt hogy nem veszik eszre a lanyok?
2010. márc. 23. 21:02
18/27 A kérdező kommentje:
lehet áén már csak a szerelem miatt
akkor most tünjek el előle egy kis időre?
és ha majd kérdezi miért vagy ír nekem közben arra válaszoljak majd?
19/27 A kérdező kommentje:
habár ekég nehéz lesz eltűnni előle mivel annyira hiányzik nekem és alig várom hogy írjon...de ha ez kell ahhoz hogy felnyissam a szemét vgy az enyémet hogy van e valami vagy csak pusztán félreértettem az egészet
ne valaszojjal,majd azt fogja hinni hogy egy masik sraccal vagy,vagy mar nem erdekled ot mert mindig csak igerget es nem tartja be,ha tenyleg akar valamit tolled,akkor azt meg fogod tudni,megvaltozik es tobb hangsulyt fog rad fektetni mert felni fog hogy elveszit,de ha semmit sem tesz ez erdekeben akkor nem is erdekelted egyeltalan,hadd irjon,barmit,ne dojjel be ha kivancsiva tesz.
nezd en mindig egy lany helyebe szoktam elkepzelni magam,es megprobaltam ugy gondolkozni mint egy lany,sokat segitett,miert nem jott el hetvegen talalkozni velem,mert elment egy hazibulira,elment baratokkal szorakozni,akkor lehet en vagyok unalmas neki,ezen valtoztatok,igy haladtam lepesrol lepesre,es most mar neha annyira kiszamithato egy lany dontese nekem hogy el sem hiszed,probald te is elkepzelni magad az o helyeben.
2010. márc. 23. 21:16
Kapcsolódó kérdések: