Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt, én is hibás vagyok de ennyire?
Eléggé elfoglalt voltam mostanában, hónapokkal ezelőtt volt egy eset, akkor egy csók volt. Beleolvastam a facebookjába és képeket küld magáról neki.
Eközben én lakást újítok fel kettőnknek, saját lakást, nem albit, azon vagyok mindenünk meglegyen, lediplomáztam, mérnök vagyok, jól is keresek, végig kísért és mindezek után, mert én elfoglalt voltam életünk építésével, megcsal... (bocsi a hibákért) 30 vagyok, ő is, 7 éve vagyunk együtt, én még szeretem és hűséges voltam végig szex jó, kicsit érzelmi szinten hanyagoltam el...
Te tudod, hogy mennyit vesz be a gyomrod. Arra viszont készülj fel, ha esetleg évek múlva is 1-2 hónapig többet kell dolgoznod, ugyanez lesz vagy durvább.
Anyám is megcsalta apámat, mert sokat dolgozott egy ideig, hogy a családra legyen pénz. Anyám megoldotta a dolgot más pasival, aki pénzesebb volt. Mi gyerekek, meg így jártunk... Légyszi, ne csinálj olyan gyereket, akivel ez lesz.
Attól, hogy egy csók volt, még ugyanúgy megcsalt, és ez tény. Amúgy honnan tudod hogy szex nem volt? Én ezek után el se hinném.
Csak te tudod eldönteni mit akarsz tenni, de a bizalom szerintem nem fog helyrejönni. Mindig lesz valami ami miatt befészkeli magát a gondolat a fejedbe, hogy most épp kivel van, mit csinál, vajon megcsal? Nem? Meg tudja állni? Hisz már korábban is megtette következmény nélkül...már ha vele maradsz... A megcsalás nem megoldás semmire, csak megtör valamit ami korábban jó és boldog volt, aztán jött egy nehezebb időszak. A nehéz időszak, elhanyagolás nem mentség a megcsalásra. Meg is beszélhette volna veled, vagy ha már annyira szarul érezte volna magát, tisztességgel lezárja a dolgot. De nem, ő megcsalt. Ne csapd be magad, bízni már nem fogsz benne.
13
Nem megcsalás?
Szóval te és a párod más pasikat/nőket is csókoltok meg egymáson kívül, mert az nem is megcsalás? -.-
Üdv elég érthetetlenűl írsz diplomás létedre.
Amit javaslok az az hogy dobd a nőt mielőtt még nincs gyerek. Nem az a kifelyezetten hűséges típus. Gondolj bele manapság a csapból is az folyik hogy a nők sokszor szülés utáni depresszió miatt csalják a párjukat (hangzatos neve van, szerintem csak szimplán nem tudják mit csináljanak jó dolgukban, ezért félrekúrnak míg a férj robotol a családért). Mi lesz akkor? Mert ha most így megingott, akkor mégjobban megfog!
Nem te vagy a hibás,nehogy bebeszéld magadnak!
Az lett volna a helyes magatartás részéről ha szeret, hogy veled együtt szépítgeti a kis lakásotokat, építgeti a közös jövőt, és nem pedig az hogy kikacsintgat a kapcsolatból.
Addig reptesd a csajt amíg nincs gyerek komolyan mondom!
Igen, bocsi a fogalmazás miatt, én számoltam az egyetemen, nem írtam. :)
A csók hónapokkal ezelőtt volt. Megcsalni pedig most csalt meg. Szakítottam vele és utána bevallotta. Szóval, ennyi volt. 7 év a kukába... Fogalmam sincs hogyan és mikor heverem ki...
18 as voltam. Mindegy végülis jól értelmeztem akkor hogy mi a helyzet.
Jól tetted hogy elhajtottad. Ennek jövője nem lett volna.
Hogy hogyan tudod túltenni magad és mikor? Hát én azt mondom az ilyet nem lehet elfelejteni, nekem 11 év ment a levesbe, és lett egy szétszakadt család, 2 gyerek van.
Tudom hogy most ez kicsit önző, de egyedülállóként gyerek nélkül te még nagy eséllyel találsz megfelelő partnert, aki feledteti majd a dolgokat. Viszont gyerekes pasit már nem mindenki fog elfogadni, így igencsak kompromisszum gyanús a dolog nekem sajnos.
Én úgy tekintek erre az esetre hogy igaz elment 11 év, de ebből nagyon sokat tanultam. Ezután hamarabb kiszűröm remélem aki hasonló lenne mint a volt feleségem.
Ami bánt hogy a gyerekeknek ezt át kell élni, valamint amiért én is nagyon sokat dolgoztam( ház) az mehet a levesbe. Idővel jobb lesz egyébként, én az elején nagyon szarul viseltem, de már most nem gondolkozom rajta annyit mert felesleges, elmúlt. A jövőre kell koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!