Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt, én is hibás vagyok de ennyire?
Eléggé elfoglalt voltam mostanában, hónapokkal ezelőtt volt egy eset, akkor egy csók volt. Beleolvastam a facebookjába és képeket küld magáról neki.
Eközben én lakást újítok fel kettőnknek, saját lakást, nem albit, azon vagyok mindenünk meglegyen, lediplomáztam, mérnök vagyok, jól is keresek, végig kísért és mindezek után, mert én elfoglalt voltam életünk építésével, megcsal... (bocsi a hibákért) 30 vagyok, ő is, 7 éve vagyunk együtt, én még szeretem és hűséges voltam végig szex jó, kicsit érzelmi szinten hanyagoltam el...
Csak egy csók volt? Mert azért nem rúgnék fel egy 7 éves kapcsolatot. Ezt meg lehet beszélni. Persze csak ha bánja, és nem neki áll feljebb. Nyilván nem rögtön bocsájtanék meg, rengeteg beszélgetésre van szükség ilyenkor. Tisztázzátok, mit is éreztek egymás iránt, hogyan jutottatok idáig.
Ha szex is volt, akkor viszont azonnal szakítanék, karácsony ide,karácsony oda.
Hagyd ott, de ne hiúságból, vagy büszkeségből, hanem mert nem ilyen nővel érdemes családot alapítani!
Változni nem fog. Évekkel később, amikor már gyerekek is lesznek, sokkal gyötrelmesebb lesz egy-egy ilyen ügy.
Higgy nekem tapasztalatból beszélek! :-(
50/F
Ennél sokkal gázabb helyzetből is helyrejöttünk már.
Amúgy ha méricskélni kéne, te vagy a sokkal hibásabb... ennyire nem lehet lesz_rni egy nőt.
"kicsit érzelmi szinten hanyagoltam el" - mégis egy párkapcsolatnak nem az az alapja????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!