Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért hagynak fel a bókolással, randikkal, kedveskedéssel, ha már egy ideje együtt vannak egy lánnyal?
Egyáltalán van olyan, aki akár több év után is olyan, mint a kapcsolat elején? :)
(Randik alatt azt értem, hogy a barátnőjükkel mennek el, nem azt, hogy új lányokkal!)
Nem minden férfi ilyen. A maradék pedig azt gondolja, hogy ha már összejött a csaj, akkor nem kell vele törődni.
Aztán meg csak pislognak, mint hal a szatyorban, amikor a nő otthagyja, és olyannal jön össze akitől kapott figyelmet. Egyszerűen olyat kell választani aki a kisebb a normális százalékot képviseli az erősebb nem körében:)
Vagy ha épp nem sikerült ilyet kifogni, keress mást. Nem lehetetlen, hidd el, tapasztaltam. A férjemmel több éves házasok vagyunk, és ugyan úgy bókol, kedveskedik mint az első randik alkalmával, ahogy én is neki. Mert ennek azért kölcsönösnek kell lennie. Az egyoldalúság nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!