Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri együtt maradni, ha nem vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Én 22 vagyok, a párom 29, 2,5 éve vagyunk együtt, és 2 éve együtt is élünk. Mondtam a páromnak, hogy már nem vagyok szerelmes jó ideje, és nekem ez így nem az igazi
és időt szeretnék adni a kapcsolatunknak.
Szerinte ez felesleges, hiszen ő szeret, a jövőben esküvőt szeretne, gyerekeket, és arra fel kell készülnöm, hogy akárkivel jövök össze, nem fog örökké tartani a szerelem, ez van.
Ilyenkor mi a fenét csináljak?
Nincs más a képben, természetesen.
2015. dec. 14. 23:54
1/5 anonim válasza:
A szerelem valóban elmúlik egy idő után, de ha szeretet és tisztelet van, a kapcsolat rendben működik, akkor semmi baj. Ha viszont nem érzed jól magad, akkor inkább váljatok külön, nagyon fiatal vagy még, családalapításra is ráérsz később. (N)
3/5 anonim válasza:
Ha nem érzed így jól magad, akkor ne maradj a kapcsolatban megszokásból, mert sokkal rosszabb lesz idővel.
4/5 anonim válasza:
22 évesen nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy megszokásból legyél valakivel. :O
5/5 anonim válasza:
Nem éri meg együtt maradni, a szerelem nem múlik el, maximum nem lesz olyan heves mint az elején. Én szakítanék a helyedben, pláne, hogy a párod el akar veled hirdetni valamit ami nem is igaz, csak hogy vele maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!