Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki úgy van együtt a párjával, hogy szereti de nem szerelmes belé?
Gyakorlatilag senki nem tudja megmondani, hogy pontosan mi a szerelem, úgyhogy bizony rengetegen vannak úgy együtt, hogy más valaki definíciója szerint nem minősülne az szerelemnek.:)
Ahogy pl. azt sem tudjuk megállapítani, hogy amit én pirosnak hívok, azt más is pont ugyanúgy látja-e, mint én, vagy tök más színnek, de megtanulta róla, hogy annak a színnek a neve piros.
Eleve 2 külön érzelemhalmazt neveznek szerelemnek attól függően, hogy szerelembe esel vagy szerelembe emelkedel. Szerelembe esésnél pillangók vannak a gyomorban - és elmúló érzelem ez, aminek végeztével kijössz a gödörből, amibe estél. Szerelembe emelkedés az idő múltával csak fokozódik (nincs végpontja), és a mellkasban van felhőérzés.
3# nagyon rossz lehet neked..
Sajnállak.
Én biztosan tudom, hogy nem vagyok belé szerelmes, voltam már szerelmes, nagyjából meg van a szerelem definíciója is (Gary Chapman jól leírta :) ), szóval egyértelmű számomra, hogy ÉN NEM VAGYOK SZERELMES. Ez az eleje óta így van, nem is akartam az lenni 7 év depresszió után jobban vigyázok az érzelmeimre...ettől függetlenül nagyon szeretem, csak nincs az a lila köd amitől tökéletesnek látom...minden hibáját látom...
22F
15 év után már nem vagyok szerelmes a páromba.
Egyszerűen csak ő a másik felem.
1-3 év alatt elmúlik a szerelem MINDEN esetben. utána ami marad, az a szeretet, VAGY a nagy semmi. Utána derül ki a két fél mennyire is szereti (nem szerelemmel) egymást. Elkezdik látni a hibákat, elkezdenek felébredni, és kibújni a világba újra. És itt törik meg a legtöbb kapcsolat, mert sokaknál szeretet sem marad, pedig alap esetben annak kellene.
Viszont azt nem tudom, hogy vajon lehet újra szerelmes az ember ugyanabba az emberbe? Én nagyon olyan tüneteket produkálok, igaz, nem olyan intenzíven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!