Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Legyek jó fej...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Legyek jó fej és adjam/juttassam vissza neki a dolgait, vagy legyek rossz kislány és tartsam meg, ami kell, a többit dobjam ki vagy ajándékozzam / adjam el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Két év együttélés után a pasim reggel felkelt az ágyból és elment dolgozni, majd délután kaptam tőle egy üzenetet, hogy nem tud tovább hazudni és visszaköltözik a sokszor félrekúrt ex-feleségéhez, "kizárólag a gyerekek miatt". Tőlem csak a ruháit és 1-2 lényegtelen dolgot vitt magával. Nálam hagyott könyveket, tévét, bicikli meg egyéb értékes dolgokat.
2015. dec. 20. 09:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kapna egy válasz üzenetet, hogy holnap este ettől eddig jöhet a cuccaiért, ha nem teszi, akkor kidobálod, eladod, vagy elajándékozod azt, ami neked nem kell. Egyúttal a kulcsokat is visszaszolgáltathatja.

Én nem verném nagy dobra, még azt sem érdemli meg, hogy kiakadj miatta. Estére összepakolnám a cuccait és az ajtó elé tenném belülről, hogy csak annyira kelljen betennie a lábát, hogy megfogja és vigye. Közben elmondanám neki, hogy köszönöm a "korrekt eljárását", hogy mindezt egy sms-ben kellett közölnie, majd bármit megtennék, hogy a lehető leghamarabb kitöröljem a fejemből az emlékét is. Ocsmány dolog ez, nem érdemli meg, hogy elkeseredj miatta!

Ha hisztizel, akkor csak azt fogod elérni, hogy dagad az egója. Kezeld ridegen, mintha tojnál rá. Ezer más lehetőséged lesz még a boldogulásra!

2015. dec. 20. 14:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös! Nem voltam szerető, élettársak voltunk.

Köszön szépen a válaszaitokat!

2015. dec. 24. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!