Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz fiú - jó kislány?
A srác 21 éves, mondhatni lezüllött, cigi, néha fű, haverok, suliba nem jár, melót ott hagyta.
Én 20 vagyok, semmi ilyesmi nem jellemző rám, tanulok és fogok is még egy jó ideig.
Nem tudom miért, de valamivel megfogott ez a srác, pedig tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyünk van együtt, mert teljesen más világ vagyunk.Abba meg bele se merek gondolni, hogy mondjuk anyáméknak őt mutassam be. De nekem akkor is ő kell, mert nem olyan mint a többiek.
Szerintetek mi legyen?
Befognád a magányos farkast mi!?!
AZ ilyen típusú fickókra mindig is buktak a nők, hosszú távon viszont, nem szoktak általában beválni...
Nem tudom, hogy érdemes-e kipróbálnod, leírom az én tapasztalataimat.
Fél éve vagyok egy ilyen sráccal, és mindennél jobban szeretem őt, de tudom, hogy nem szabadna, egyáltalán nem kéne együtt lennünk, mert semmi közünk nincs egymáshoz.
Más a baráti körünk, ami evidens. A két legjobb barátján kívül egyiket sem tudom elviselni, mert közönségesek. Ő sem szereti az én barátaimat, mert a legtöbbjük exhibicionista, ami tény, de én így szeretem őket.
Más a zenei ízlésünk, de ez még nem eget rengető probléma.
Más az élethez való hozzáállásunk, neki nincsenek céljai, én pontosan tudom, mit akarok.
Nagyon kiszámíthatatlan, néha megbízhatatlan, ha megígéri hogy lejön, vagy közbejön valami amiről már nem tud szólni, mert nincsen telefonja, sem internete, vagy megérkezik, de késve.
Az a fajta lány vagyok, akit eddig minden kapcsolatban hercegnőként kezeltek, vacsorázni vittek, minden alkalommal kaptam valami, ha találkoztunk, mindig az volt amit én mondtam. Na ez itt megváltozott, és van aminek örülök, mert ha elhalmoznak ajándékkal, az kicsit azt az érzést kelti benned, hogy meg akarnak venni, tőle csak különböző alkalmakkor kapok ajándékot és ez jó.
Annak nem mindig örülök, hogy nem az történik, amit én szeretnék, de jó, hogy egy életképes ember áll mellettem, aki tud nemet is mondani.
Hisztis vagyok, és mindenki közül ő tudja a legjobban kezelni.
Napokon keresztül sorolhatnám a jó és a rossz dolgokat, ha kérdezni szeretnél valamit, nyugodtan írj privit, de a legfontosabb az egészben, hogy el kéne engednünk egymást, de nem vagyunk rá képesek. Milliószor több örömet okozott ez a kapcsolat, mint bármelyik másik, de legalább annyiszor többet is bántott.
Azt zárójelben hozzátenném, hogy a szex viszont elképesztően jó.
Szerintem többféle rosszfiú van.Van az általad leírt,meg van az a fajta amelyik állandóan csajozik(ezek mellett).
Azt nem írtad,hogy ő is ilyen nagy szoknyapecér-e,de ha az,akkor ezt inkább szerintem hagyni kéne.
Ha meg "csak" annyi,amit leírtál,akkor meg lehet próbálni.
Bár nekem az első szerelmem,akivel másfél évig voltam együtt,hasonló volt: cigi,haverok,suliból kimaradozás,éjszakai lógások stb. És egy szeretni tudó ember.(Csak pluszba egy idegbeteg hülye,de ez nem azt jelenti,hogy a te kiszemelted is az.)
Szerintem működhet a dolog,habár az én volt barátom teljesen felhagyott ezzel az életmóddal,mialatt jártunk.Aztán újra visszatért hozzá,mikor szakítottunk.
Egy próbát megér,meglátjuk,hogy alakul a dolog.Aki nem mer,az nem nyer.
Bár engem picit taszítana,hogy 21 évesen se suli,se munka,csak haverok és lazulás..
jah aztán ne csodálkozz ha lecserél vmi szutyok ribancra xD
vagy te tartod majd el őt ahogy most az anyja xD
sok szerencsét
én fiú vagyok. Aki ilyen fiatalon iszik meg füvezik azt messziről kerüld el ha teheted nagy az esélye annak hogy ő már csak alkoholista,börtön töltelék vagy páréven belül halott lesz mellesleg téged is megváltoztatna és a te életedet is tönkre tenné itt márn nem csak a fiatalkori lázadozásról van szó neki valami lelki problémája lehet pl a szülők verték gyerekkorában vagy az apja verte az anyját vagy valami hasonló véget maga a haverok nem tehették ezt vele nekem is voltak zűrös haverjaim mégse követtem őket, de ha tényleg vele akarsz lenni és ő is akarja akkor hoz létre szabályokat beszéljétek meg hogy ezeket be is tarja e aztán ha elkezdi megint az állandó züllött életet rúgd ki pl ezeket ajánlanám
- Ha velem akarsz lenni keres munkát (nem baj ha feketén is)
- Piát füves cigit nem akarsz látni (rendeset se ha zavar téged)
-A szerinted is rossz hatással ható haverokkal ne találkozzon de legalábbis ne járjon el bulizni velük
ha tényleg szeret téged megteszi érted ezeket legalábbis én megtenném azért a lányért akibe bele lennék habarodva
Persze ha neked is vannak fura szokásaid akkor neked is engedni kell hiába nem olyan rosszak mint az ővé
Az ajándékozást meg egyebeket is megbeszélhetitek
Mondjuk a bálunk nem volt szokás mi a barátnőmmel nem nagyon vettünk egymásnak semmit anyagi gondok miatt csak a szükséges dolgokra költöttünk néha vettem neki ezt azt de olyankor is le...szot érte hogy minek költöm a pénzt mikor megbeszéltük hogy spórolunk néha inkább elmentünk valahova utaztunk vagy buliba de ez márn csak szokás kérdése de ha jobban belegondol az ember a mai világban márn nem nagyon lehet kőltekezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!