Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz fiú - jó kislány?

Figyelt kérdés

A srác 21 éves, mondhatni lezüllött, cigi, néha fű, haverok, suliba nem jár, melót ott hagyta.

Én 20 vagyok, semmi ilyesmi nem jellemző rám, tanulok és fogok is még egy jó ideig.

Nem tudom miért, de valamivel megfogott ez a srác, pedig tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyünk van együtt, mert teljesen más világ vagyunk.Abba meg bele se merek gondolni, hogy mondjuk anyáméknak őt mutassam be. De nekem akkor is ő kell, mert nem olyan mint a többiek.

Szerintetek mi legyen?

2012. dec. 26. 10:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat, sokat segítettetek. Átgondoltam mindent, és rájöttem, hogy nem lenne jövőnk túl mások vagyunk ő túl laza, nincs konkrét életterve nekem viszont van és szeretném is megvalósítani. :)
2012. dec. 27. 19:34
 12/12 anonim válasza:
Az ellentétek vonzzák egymást..:)
2012. dec. 29. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!