Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas 'jó kislány' vagy izgalmas 'rossz kislány' (? ) tovább lent
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.. idén jöttem középsuliba, már nyár óta eléggé sokat változtam, már inkább a rosszak társaságába tartozok.. sok mindent kipróbáltam (cigi,piercing,tattoo,lógás stb..) mert szeretek új dolgokat megismerni, általában jófej vagyok de ha beszólnak durván vissza szólok, általában azt hiszik mások hogy nem érdekel az emberek véleménye de igazából nagyon is, és van hogy akár 1 szó is nagyon rosszul esik..jegyeim nem valami jók, de azért a tanulást nem szeretném elcseszni olyan 3-as az átlagom kb.. a tanároknak sem vagyok nagyon a kedvence, az osztályba sokan vannak akik elítélnek és kibeszélnek esetleg még nkm is beszólnak mert azt hiszik hogy rocker vagyok és azért vagyok ilyen (életembe nem hallgattam rock zenét, és nem is szeretem..) de ők egyszerre elítélnek.. gondolkodtam hogy legyek-e 'jó kislány' de félek hogy úgy unalmas lenne az életem..és szeretem az izgalmakat,meg mindent kipróbálni.. hogy találhatnám meg az egyensúlyt?2013. márc. 1. 20:26
1/14 anonim válasza:
a tattooooo nál kiakadtam.. nem is olvasom tovább ágyő
2/14 anonim válasza:
hát ja, 16 évesen tetkó áhhh ezt azért túlzásnak érzem
3/14 anonim válasza:
Legyél ribanc és izgalmas lesz az életed. A folyamat már úgyis elkezdődött, megállíthatatlan.
4/14 anonim válasza:
Arany középút.
Senkit sem fog zavarni a stílusod, ha suliban átlagos vagy, és csak a barátaid előtt hozod az igazi formád.
5/14 anonim válasza:
Magadat ad, ne azt aki nem te vagy.:D
6/14 anonim válasza:
Jónak lenni unalmas.Maradj rossz,kezdj el pasizni,lógj a suliból igyál és drogozz.Esetleg lehetnél bünözö is.Mindez nagyon kalandos,és egyáltalán nem unalmas.Ha viszont börtönbe kerülsz ott nem lesz valami szórakoztató.
7/14 anonim válasza:
Ahogy jól esik és amitől boldog vagy úgy élj.
8/14 anonim válasza:
cigi, piercing = izgalom. Gratulálok! Egyébként nem vagy egyedül, minden korodbeli hasonlóan gondolja, de téved. Ettől nem izgalmas és menő leszel, hanem szánalmas, bolond, gyerekes. Lógni lógjál, azzal sosincs baj. Legalább kettes meglegyen mindenből a suliba. Ne bagózz, azzal csak magaddal baszol ki az életben. 16 évesen még a piát és a bulizást is hanyagolnám. Inkább mozogj sokat, csavarogj, kirándulj. Akkor nem gyepesedsz be.
9/14 anonim válasza:
Hát kezdj el hallgatni rockzenét! :)
10/14 anonim válasza:
Hát a leírtak nagyon messze vannak a rossztól, főleg, hogy a jegyeid is 3as körüliek. Úgy élj, hogy élvezd. Ne azon agyalj mi lesz később mert az majd akkor lesz. Éld ki magad aztán ráérsz komolyan venni az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!