Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas 'jó kislány' vagy izgalmas 'rossz kislány' (? ) tovább lent
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.. idén jöttem középsuliba, már nyár óta eléggé sokat változtam, már inkább a rosszak társaságába tartozok.. sok mindent kipróbáltam (cigi,piercing,tattoo,lógás stb..) mert szeretek új dolgokat megismerni, általában jófej vagyok de ha beszólnak durván vissza szólok, általában azt hiszik mások hogy nem érdekel az emberek véleménye de igazából nagyon is, és van hogy akár 1 szó is nagyon rosszul esik..jegyeim nem valami jók, de azért a tanulást nem szeretném elcseszni olyan 3-as az átlagom kb.. a tanároknak sem vagyok nagyon a kedvence, az osztályba sokan vannak akik elítélnek és kibeszélnek esetleg még nkm is beszólnak mert azt hiszik hogy rocker vagyok és azért vagyok ilyen (életembe nem hallgattam rock zenét, és nem is szeretem..) de ők egyszerre elítélnek.. gondolkodtam hogy legyek-e 'jó kislány' de félek hogy úgy unalmas lenne az életem..és szeretem az izgalmakat,meg mindent kipróbálni.. hogy találhatnám meg az egyensúlyt?2013. márc. 1. 20:26
11/14 anonim válasza:
Nem tudsz jókislánnyá vállni csak jokislányt játszani es közbe meg teljesen összezavarodsz mert nem tudod hogy akkor most te jókislány vagy vagy nem es nem mellesleg pics.nak leszel megítélve....
Szóval nem tudsz jokislannya válni és a jókislányok meg szerinted nem próbáljak ki a cigit az ivást meg a lógást ???
12/14 anonim válasza:
"unalmas" jókislány aki szereti a szexet, nekem ez kell :)
F19
13/14 anonim válasza:
Elhiszem, hogy ezek nagyon kalandos dolgok, de ha elindulsz a lejtőn nehéz megállni. És 5 év múlva ezek már nem lesznek menők, most kezdesz abba a korba kerülni, amikor le kell tenned az életed alapjait. Persze a tanulás meg más fontos dolgok mellett találd meg a szépet is az életben, tölts sok időt emberekkel, de olyanokkal, akik felfele húznak, és nem lefele. :)
14/14 anonim válasza:
Elég sok hülyeséget csináltál eddig is, dehát ki nem... nincs jó meg rossz kislány átmenetek és átfedések vannak az hogy az egyik unalmas a másik meg izgi kitalált hülyeség mint a legtöbb gyerekmese. Most fiatal vagy azt hiszed ezek a "rossz" de később rájösz hogy csak magadnak meg a szüleidnek ártottál vele. Hogy találd meg az egyensúlyt, próbáld ki a dolgokat élj de ésszerűen és lehetőleg ne hanyagold el teljesen a jövőd az ellentábor véleményét meg érdemes néha megfontolni de nem hagyd hogy bántson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!