Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy tényleg bunkó?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a névnapom. A baràtommal úgy volt, hogy találkozunk, mielőtt elutazik dolgozni. Délután hivott, hogy előbb indulnak, így korán lefekszik, hogy fel tudjon kelni hajnalban és le tudjon vezetni Németországba, nem találkozunk. Tudom, hogy ez csak egy névnap, de én este 7-re értem haza, és ha nem is köszönt el tőlem úgymond, annyit vártam volna, hogy itthagy egy csokor virágot pl a kapunkban vagy bármi.2015. dec. 16. 21:12
21/23 anonim válasza:
17,20:Én pl. olyan családból jövök,ahol megsértődtek a többiek,ha nem köszöntöttem föl őket és mi ezeket mindig megünnepeltük.Tudom,hogy mindenhol más a szokás,de azért ezt meg kell tapasztalni és lehet a kérdezővel is mondjuk ez a helyzet.
Értem,hogy mire gondoltok,de érted most mondjuk neked valaki azt mondaná,hogy évente fekszünk le,te is azt mondanám,hogy azért többet várnék....Lehet neki meg a felköszöntések(is) ilyen fontosak...
22/23 anonim válasza:
MAx megmondod neki ,h egy sms-t írhatott volna de a tragédia nem itt kezdődik és a bunkóság sem! Az vesse az első követ aki még soha nem felejtett el semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!