Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom vagy tényleg bunkó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy tényleg bunkó?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a névnapom. A baràtommal úgy volt, hogy találkozunk, mielőtt elutazik dolgozni. Délután hivott, hogy előbb indulnak, így korán lefekszik, hogy fel tudjon kelni hajnalban és le tudjon vezetni Németországba, nem találkozunk. Tudom, hogy ez csak egy névnap, de én este 7-re értem haza, és ha nem is köszönt el tőlem úgymond, annyit vártam volna, hogy itthagy egy csokor virágot pl a kapunkban vagy bármi.
2015. dec. 16. 21:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a névnaposdi amúgy is hülyeség. Lehet nem tudott róla.
2015. dec. 16. 22:09
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Kislány, ez csak egy névnap. Nem ezen az egy napon kell nagyon szeretni egymást meg ajándékozni. Azt írod megbeszéltétek a találkát, de aztán közbejött a munka, tehát nem direkt, hanyagságból nem köszöntött fel, hanem azért, mert dolgoznia kell. Majd megtudod milyen ez, ha te is elkezdesz dolgozni...
2015. dec. 16. 22:20
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

Túlreagálod.

1. Ez csak egy névnap. 2. Nem volt más választása, nem ő tehet róla, hogy nem jött össze a tali. 3. Honnan tudod, hogy nem fogja bepótolni a köszöntést? De ha mégse, tegyük fel... akkor is, szerintem most száz ettől sokkal fontosabb dolog járt az eszében, ha kocsival indult neki Németországnak, az is érthető, ha esetleg elfelejtette.

+ Milyen rendszer az, hogy te elvárod az ajándékot?

2015. dec. 16. 22:51
 14/23 anonim ***** válasza:
63%
Ha én felköszöntem a páromat a névnapja alkalmából, ő is köszöntsön fel az enyémen. Szerencsére eddig olyan intelligens srácokkal randiztam akik valahogy meg tudtak jegyezni két dátumot (névnapom és szülinapom).
2015. dec. 16. 23:53
 15/23 anonim ***** válasza:

En mindig veszek magamnak ajandekot unnepkor. Mastol ugyis csak olyat kapok, aninek nem orulok.

Azt tanacsolom, h orulj , ha kapsz jokivansagot vagy valamit. Ha nem, ne vard el.

Ha akarsz valamit, ugorj rl a boltba es vedd meg magadnak a sajat penzedbol. En is ezt szoktam.

N

2015. dec. 17. 03:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Biztos rosszul esett, de szokj hozzá a gondolathoz, hogy ennél sokkal bunkóbb helyzeteket is meg kell majd oldanod, mint egy kimaradt névnapi köszöntés.
2015. dec. 17. 06:44
 17/23 anonim ***** válasza:

A kapcsolatomban nem elvárok valamit, hanem SZERETNÉK. A két szó között azért van különbség. Az elvárás önzésre utal.

2015. dec. 17. 07:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát mond meg neki, hogy rosszul esett. Ennyi. :D Nekem is rosszul esne, ha elfelejtené a barátom a névnapomat, de inkább játékosan sértődnék meg és megkérném hogy engeszteljen ki mondjuk egy 1 órás kényeztetéssel. :D
2015. dec. 17. 07:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha nem volt ideje elmenni hozzád, akkor szerintem illett volna küldenie egy SMS-t, vagy e-mailt, egy kedves képeslappal, vagy zenével.. Én a helyében ezt tettem volna. Bunkónak csak akkor nevezném, ha utólag se ad semmilyen ajándékot, hiszen akkor egyértelmű, hogy elfelejtette.
2015. dec. 17. 10:12
 20/23 anonim ***** válasza:
17%

Én pl azt várom el a kapcsolatomban, hogy vigyázzon magára, hogy hazajöjjön hozzám, ha elmegy bárhova, hogy hűséges legyen, és őszinte.

A többi csak szeretném... szeretném hogy velem legyen karácsonykor, hogy elfogadja a kutyámat, stb stb stb...

Én karácsonyra azt mondtam, hogy ne vegyen semmit... minek? A minőségi idő, és az élhető közös jövő sokkal fontosabb. Egy névnapról már ne is beszéljünk. Ő alig várta, engem és anyumat is felköszöntötte, pedig mondtuk neki, hogy ne... szóban vagy fb-n bőven elég, nem kell még költekeznie.

Ez a csaj tök éretlen és egoista is. Mondjuk ha az Aletta névvel él, akkor nem csodálom, hogy egoista, lehet nem is magyar, és plázapics... Ha az Etelkával akkor meg csak szimplán önbizalomhiányos, és kissé kattant...

2015. dec. 17. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!