Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vagy mi segíthetne még, ha 28 éves vagyok és már 7éve elutasít minden olyan lány akit vonzónak találok, és senki se tudott még segíteni?
Lerágott csontok, nincs értelme ha valaki ezeket válaszolja, ezért kár is beszélni róla:
-Keressek olyat aki nem annyira vonzó.
-A vonzó lányok között nincs normális.
-Keressek tovább. - Meddig? Még 50 éves nem leszek?
-Menjek pszichológushoz. Voltam, nem talált hibát, keressek tovább.
-Jöjjek rá én magam. -Hány éves koromra?
-Valami van bennem amit nem szeretnek. -És mért nem mondta még senki a környezetemben? (meg lányok sem)
>De ha mégis lenne olyan lány akit vonzónak találok és találna bennem valami hibát, az szóljon!
Kérem, hogy aki primitív, félnótás vagy tiszteletlen, az ne írjon ide egy betűt sem! Köszönöm.
Szerintem a külsőddel nincs gond, egyszerűen próbálkozz és próbálkozz újra a csajnál aki tetszik, egyszer tuti hogy összejön 100%, tudom hogy rossz érzés ha elutasítanak, én is így voltam, de több mint 30 lány utasított el mire rátaláltam a mostani barátnőmre, és örülök hogy elutasított a többi lány, mert ha nem utasítanak el most talán nem lennék boldog.Nem szabad feladni!
20f
Te örülhetsz, mert Te 20 éves vagy.
Az a baj, én 7éve próbálkozok és én 28.
Nem próbálkozhatok újra és újra, mert nem lehet, ha: barátja lesz, sosem veszi fel a telóját, nem ér rá sosem, vagy megmondja hogy nem akar tőlem semmit.
Zaklatni meg nem zaklathatok senkit.
Ezt is csinálom ahogy van rá lehetőség, mert ugye nem minden nap vagyok lányok társaságában, pláne akik tetszenek.
Közben meg évek telnek el...
Válts ideált. Ez így elsőre furán hangzik. Én mindig a 185 feletti, 80kg körüli fekete hajú, sötét szemű pasikat hajtottam, de valahogy egy se jött össze. Most boldog vagyok egy 175cm kicsit pocakos szőke kék szemű sráccal. Egyszóval ne a külcsínyt tartsd szem előtt ismerkedésnél hanem a tartalmat.
24L
Nem véletlenül írtam, a kiegészítésnél, hogy "nincs értelme annak, hogy olyannal kezdjek aki nem vonzó". Mert már próbáltam, és ismerem ennyire magamat is, hogy tudom azt hogy csak a vonzó külsejű lenne jó.
Persze másoknál is így van ez, ezzel nem vagyok egy különc, és mégis megtalálják a párjukat és nem egy évtized alatt, 30éves korukra, és nem tudom ők mit tudnak amit én nem, csak jó helyen voltak jó időben?
Külön ideálom meg nincsen (hogy ilyen színű meg olyan színű - ez ma már különben is változtatható)
csak legyen vonzó, mint ahogy más csávókat is látok vonzó nőkkel, nincs ebben semmi rendellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!