Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátotokat nyiltan csábítgatná egy csaj a neten?
Figyelt kérdés
Úgy érzem ha ezt nyiltan meg meri tenni, úgy, hogy tudja én is létezem nagyon tiszteletlen velem szemben. Megalázónak tartom. Ti mit tennétek a helyemben ?2015. nov. 30. 17:54
11/13 anonim válasza:
a barátod miért nem állítja le? ha én nem akarom, hogy nyomuljanak rám, nem is fognak, ez ilyen egyszerű. néha kapok face-en levelet srácoktól ("szia mizu"), nem is válaszolok rá. akit nem ismerek, azzal nem beszélgetek. ha pedig ismerem, akkor még tisztábbá teszem a képet, hogy van valakim. a csábításhoz mind a két fél kell. és onnantól gáz, hogy a másik nem állítja le első perctől fogva.
én is voltam hasonló cipőben, és persze engem is rohadtul zavart. de azt tettem, amit sok előttem kommentelő is, bíztam abban, hogy erős a kapcsolatunk, írogasson csak a csaj, majd a pasim leállítja. végül megcsalt. tanulság? tartsd nyitva a szemed.
12/13 anonim válasza:
Hat az én mostani pasimmal is ezt csinálja egy csaj csak a gáz az hogy van pasija.Szoval semmi sem biztos .Ez már a pasidon mulik hogy viszonyul a csajhoz szimplán haver vagy leakarjafektetni a pasidat .Én beszélnék a pasiddal hogy azért vannak határok .
13/13 anonim válasza:
*Marmint hogy a pasid leakarja fektetni a csajt nem csak flörtölgetni akar a csajjal egyszóval semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!