Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátotokat nyiltan csábítgatná egy csaj a neten?
Az egvilagon semmit, nem avatkoznek bele. Probalkozzon csak, annal biztosabbnak erzem a kapcsolatunkat, hogy ez egyaltalan zavarjon.
Ha meg nyomul, akkor hagynam, hogy a baratom lerendezze, nem az en feladatom.
>úgy, hogy tudja én is létezem nagyon tiszteletlen velem szemben
Ez igaz, de miért is lenne oka tiszteletet mutatni? Nem azért mondom, nem túl szimpatikus dolog, de szerintem nem kell okolni.
Amúgy úgy vagyok vele, mint az első. A barátnőmre 2-3 srác nyomul folyamatosan, de nem zavar, nem avatkozok bele. Jó a kapcsolatunk, nem kell tartanom semmitől.
A barátodnak kellene határozottan állást foglalnia és kijelenteni,hogy foglalt vagyok és szeretem a barátnőmet.
Ha nem ezt teszi hanem élvezi a helyzetet akkor a barátoddal kell elbeszélgetned.
a barátodnak kell lekoptatnia.
amúgy milyen hülyeség, hogy azt mondják egyesek, hogy miért kéne tisztelnie téged egy idegen lánynak. miért ne kéne? mindenkinek jár egy alaptisztelet. ezért nem vágom pofán pl az utcán azt aki nem szimpatikus, vagy aki nyomul fel a villamosra, de még le se szálltak, vagy a cigányt aki ugat nekem hogy hogy megszexelne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!