Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedek igy?
Figyelt kérdés
4 honapja vagyunk egyutt a pasimmal,2 es fel honap utan fekudtunk le eloszor,ra egy hetre a negyedik alkalomkor szex utan elkezdett erzelgos lenni....simogatott,csokolgatott,bokolgatott,magahoz olelt. Finoman kihatraltam a helyzetbol mindenfele indokkal. Mostanaban nem csak szex utan ilyen hanem mindig amikor talalkozunk es ez kellemetlen nekem. Beszeltem vele errol nemreg es nagyon aranyosan fogadta,mondta hogy visszavesz,ez igy is lett de meg mindig soknak erzem. Egyedul akkor erzem olyannak a kapcsolatunkat amilyennek elkepzelem amikor szexelunk. Miert van ez? 20L2015. okt. 21. 22:02
1/5 anonim válasza:
Miért zavar ennyire az amit a barátod tesz az irányodban?
2/5 A kérdező kommentje:
Pont ez az amit nem tudok. #1
2015. okt. 21. 22:19
3/5 anonim válasza:
nem gondolkodtál még azon, hogy talán nem is őt szeretnéd? hogy más talán jobb lenne?
lehet ez a gondolat motoszkál a fejedben és úgy érzed talán nem akarod magadhoz túl közel engedni, mert nem szeretnéd megbántani és talán neked is könnyebb lenne túltenni rajta, ha nem kötnének hozzá komolyabb érzelmek.
4/5 anonim válasza:
első válaszoló vagyok.
Nem lehet, hogy pont azért mert ilyen Veled, nem tartod elég férfiasnak, és ennek a hárítással akarod elejét venni?
Egyébként egy kicsit meglepett a kérdésed, mert azért manapság a nők egy bizonyos része, inkább kedvességet és a szerelem megnyilvánulását igénylik, sem mint a férfias durvaságot, vagy lekezelősséget.
Szerintem CSAK SZERETNI AKAR, és én is biztos ezt tenném a barátod helyében ilyen rövid idő után is.
5/5 anonim válasza:
Szia! Lány létemre én sem vagyok érzelgős típus, nincs ezzel semmi baj, és nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem szeretnéd eléggé a pasid. Ez is csak sztereotípia hogy minden lány folyton csak romantikázna meg érzelegne... Ha zavar amit a pasid csinál nyugodtan mondd neki, elvégre valószínűleg épp a te kedvedben szeretne járni a kedveskedéssel is. Én mondjuk néha, az ő kedvéért "bevállalnék" időnként egy kis érzelgést is, mert vannak olyan fiúk is akik ezt igénylik. Azt hiszem ez a kompromisszum nem túl nagy áldozat valakiért akit szeretünk. :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!