Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha fény derülne arra, hogy a férjetek szvinger klubba járt?
Még a kapcsolatunk elején és előtte heti rendszerességel szvinger klubba járt.
Most derült ki, én már abban sem vagyok biztos, hogy mostanában nem ment.
Nagyon rosszul érzem magam, úgy érzem az egész kapcsolatunk egy hazugság.
Nem a kapcsolatunk első két hetében ment, hanem bőven rá fél- egy évvel miután össze költöztünk és az esküvőt terveztük.
De ez az email is, hogy azt válaszolta hogy később felhívlak. Sokszor volt, hogy azt mondta hogy dolga volt azért nem jött haza. Ezek után abban sem vagyok biztos, hogy akkor ott volt ahol mondta.
24-es szerintem nincs igazad. Elvette? Igen!! És akkor már minden el van felejtve? Ha a vőlegényem végigment a fél városon, mikor már menyasszony voltam, akkor nyugtassam magam annyival, hogy elvett? Megvan a papír, aztán minden rendben? Itt a pasi a bizalmat játszotta el. Ezek után ha túlórázik, vagy késik, mert dugóba került, a kérdezőnek mindig azon fog kattogni az agya, hogy kivel mit csinál éppen.
Megbocsátható lenne, ha a kapcsolat előtt csinálta volna, majd befejezi. Az már nagyon határeset, ha a kapcsolat korai szakaszában még lett volna egy-két alkalom, akkor még nem látta előre, hogy alakul a helyzet a kérdezővel. Talán ez még belefért volna, talán. De egy éven keresztül lényegében csalta, nekem a szex megcsalás, akkor is, ha nincsenek érzelmek. Szóval ezek után én nem tudnék nyugodt szívvel hozzábújni.
Nem azt mondom, hogy rakd ki azonnal. Mindenképpen beszélgessetek sokat, de ha körvonalazódnak majd az érzéseid, szerintem úgyis ez lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!