Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ha fény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha fény derülne arra, hogy a férjetek szvinger klubba járt?

Figyelt kérdés

Még a kapcsolatunk elején és előtte heti rendszerességel szvinger klubba járt.

Most derült ki, én már abban sem vagyok biztos, hogy mostanában nem ment.

Nagyon rosszul érzem magam, úgy érzem az egész kapcsolatunk egy hazugság.

2015. nov. 30. 17:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
Lehet h kemény savazást kapok majd az olvasóktól de nem értek egyet a "azonnal válj el" véleményekkel...előtted járt oda? Na bumm...Mi közöd hozzá? A kapcsolatotok elején? Na bumm. Téged nem vett bele nem hívott mert tudta h Te nem olyan vagy? Na bumm.Jobban tisztelt téged annál h jelezze vágyait! Elvett feleségül? Nem csalódtál benne? Akkor? Megtalálta az igazit a személyedben és mióta házasok vagytok nem járt ilyen helyen!!!! Miért ne lehetne h melletted nincs szüksége a leírt közegre? A szexuális vágyak változnak ha az a társam akivel az életemet le tudnám élni. Mindig is imádtam ha a barátnőm benne van a popi szexbe. 11 éve vagyok nős a feleségem teljesen elzárkózik ettől. De már eszembe se jut, és nem is érdekel mert boldoggá tesz minden téren.
2015. nov. 30. 20:04
 22/27 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek a #21-es válaszolóval.
2015. nov. 30. 20:08
 23/27 A kérdező kommentje:

Nem a kapcsolatunk első két hetében ment, hanem bőven rá fél- egy évvel miután össze költöztünk és az esküvőt terveztük.

De ez az email is, hogy azt válaszolta hogy később felhívlak. Sokszor volt, hogy azt mondta hogy dolga volt azért nem jött haza. Ezek után abban sem vagyok biztos, hogy akkor ott volt ahol mondta.

2015. nov. 30. 20:22
 24/27 anonim ***** válasza:
21-es vagyok. Csak ismételni tudom magam:elvett???? IGEN!!! Ha ezek után nem bízol benne rakj ki csapdákat a férjednek és légy résen..én így vakon állítom h nem fogsz csalódni benne...próbáld ki ha oda jár ezekre a "helyekre" akkor viszont dobd a p.csába
2015. nov. 30. 20:44
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
na most kapni fogom a savat, de ne legyetek már ennyire fa*pnák!
2015. nov. 30. 20:51
 26/27 anonim ***** válasza:
De vagàny vagy 10-es :)de azt ugye tudod, ha swingerbe mész ott nem csak nézni fogsz, hanem jól meg is pakolnak...
2015. nov. 30. 20:53
 27/27 anonim ***** válasza:

24-es szerintem nincs igazad. Elvette? Igen!! És akkor már minden el van felejtve? Ha a vőlegényem végigment a fél városon, mikor már menyasszony voltam, akkor nyugtassam magam annyival, hogy elvett? Megvan a papír, aztán minden rendben? Itt a pasi a bizalmat játszotta el. Ezek után ha túlórázik, vagy késik, mert dugóba került, a kérdezőnek mindig azon fog kattogni az agya, hogy kivel mit csinál éppen.

Megbocsátható lenne, ha a kapcsolat előtt csinálta volna, majd befejezi. Az már nagyon határeset, ha a kapcsolat korai szakaszában még lett volna egy-két alkalom, akkor még nem látta előre, hogy alakul a helyzet a kérdezővel. Talán ez még belefért volna, talán. De egy éven keresztül lényegében csalta, nekem a szex megcsalás, akkor is, ha nincsenek érzelmek. Szóval ezek után én nem tudnék nyugodt szívvel hozzábújni.

Nem azt mondom, hogy rakd ki azonnal. Mindenképpen beszélgessetek sokat, de ha körvonalazódnak majd az érzéseid, szerintem úgyis ez lesz a vége.

2015. dec. 1. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!