Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ha fény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha fény derülne arra, hogy a férjetek szvinger klubba járt?

Figyelt kérdés

Még a kapcsolatunk elején és előtte heti rendszerességel szvinger klubba járt.

Most derült ki, én már abban sem vagyok biztos, hogy mostanában nem ment.

Nagyon rosszul érzem magam, úgy érzem az egész kapcsolatunk egy hazugság.

2015. nov. 30. 17:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Tőlem is nagyon távol áll ez a dolog.

Állítása szerint ezért is nem mondta el ezt a dolgot mert tudta, hogy nem ilyen vagyok.

4 éve vagyunk házasok.

Egy email alapján derült ki, rendelt még pár hónapja valamit de nem találta az emailt és megkért, hogy keressem már meg.

Akkor a levélszemetek között találtam meg egy meghívó levelet, hogy már milyen régen nem látták és szeretettel várják a mit tudom én milyen partyra, és a férjem válasza, hogy ne itt beszéljünk délután hívlak.

2015. nov. 30. 17:27
 12/27 A kérdező kommentje:
Egy chippendale show nem szvinger klub ahol össze vissza kefél mindenkivel akivel csak tud.
2015. nov. 30. 17:29
 13/27 anonim ***** válasza:

"Tééééényleg? Hogy-hogy nem futottunk soha össze?" :D

Amúgy meg dobnám ki a francba.

2015. nov. 30. 17:30
 14/27 anonim ***** válasza:
Jaj! Mióta vagytok együtt? Én kitépném az egyik karját és azzal ütném agyon! :/
2015. nov. 30. 17:36
 15/27 anonim ***** válasza:

19 évesen még nem baj, ha nem tudja mi az a szvinger. Az egyikben csak nézed a pasit, meg legfeljebb fantáziálsz olyasmiről, amit úgysem teszel meg, a másikban meg mindent szabad. És ott tényleg mindenki mindenkivel azt tesz, amit akar, feltéve, ha a másik fél is partner.

Nem igazán tudnék megbízni benne ezek után.

2015. nov. 30. 17:36
 16/27 anonim ***** válasza:
Hát ez picit gáz. Konkrétan a swinger klub nem feltétlenül, embere válogatja, hogy mit szeret. Az a baj inkább, hogy egy ilyen meglehetősen jelentős dolgot pont előled hallgatott el. Én kapásból azért nem tenném lapátra, előbb komolyan elbeszélgetnék vele, hogy miért nem mondta el (mélyebben annál, hogy "nem merte"), hogy élte meg azt, hogy elhallgatta előled, hogy hazudott stb. Azt is mondd el neki, hogy hazugságnak érzed a kapcsolatot, és kérdezd meg, hogy mit gondol, ezután miért kéne megbíznod benne, tudtok-e változtatni stb.
2015. nov. 30. 18:20
 17/27 anonim ***** válasza:
Elhánynám magam...
2015. nov. 30. 18:22
 18/27 anonim ***** válasza:
Ilyen szintű gusztustalan hazugságot és átverést nem tudnék elnézni. Válnék azonnal.
2015. nov. 30. 18:29
 19/27 anonim ***** válasza:
akkor nem lenne bajom vele, ha még a kapcsolat előtt ment volna, de így ez megbocsájthatatlan. a hazugságot nem bírom elviselni. inkább legyen őszinte, de ne nézzen hülyének, és ne akarjon átverni.
2015. nov. 30. 18:51
 20/27 anonim ***** válasza:
"Ne itt beszeljunk, delutan hivlak" Hat ez nem ugy hangzik, mint egy kerek-perec elutasitas.
2015. nov. 30. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!